Събития Работна група за разработваване на Стратегия за участието на Блъгария в Четвъртата индустриална революция (Индустрия 4.0)

Работна група за разработваване на Стратегия за участието на Блъгария в Четвъртата индустриална революция (Индустрия 4.0)

Вторник, 20 март 2018 г., 09:06
Размер на буквите
1industry4 0Във връзка с изпълнение на Заповед № РД-144/02.02.2018 г. на министъра на икономиката за определяне на работна група за разработваване на Стратегия  за участието на Блъгария в Четвъртата индустриална революция, в  Министерството на икономиката разработихме Анкета "Индустрия 4.0 в  България".
Целта на настоящата анкета е да получим отговор на въпроса за  познаването, състоянието и готовността на българския бизнес за включване в  технологичните тенденции, очертани от Индустрия 4.0. Обобщените резултати  ще бъдат използвани при разработването на Стратегия за участие на България  в Четвъртата индустриална революция.В тази връзка Ви изпращам линк към анкетата, с молба да бъде разпространена до бизнеса, http://www.mi.government.bg/bg/themes/anketa-industriya-4-0-v-balgariya-1863-468.html.
На сайта на Министерство на икономиката в рубрика Политики и стратегии е публикувана Концепция за цифрова трансформация на българската индустрия (Индустрия 4.0) ( http://www.mi.government.bg/bg/themes/koncepciya-za-cifrova-transformaciya-na-balgarskata-industriya-industriya-4-0-1862-468.html ) и Анкетната карта.
Създадена е и електронна поща по темата Индустрия 4.0 - , на която да се получават освен анкетните карти и Вашите предложения.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |