Събития Бизнес делегация, придружаваща Президента Румен Радев в Държавата Израел, 20-22 март 2018 г.

Бизнес делегация, придружаваща Президента Румен Радев в Държавата Израел, 20-22 март 2018 г.

Сряда, 14 март 2018 г., 15:15
Размер на буквите
1bgaВ периода 20-22 март 2018 г., Президентът на Република България, г-н Румен Радев заминава на официално посещение в Държавата Израел по покана на своя израелски колега Реувен Ривлин. В този връзка Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП) организира съставяне на бизнес делегация. В рамките на визитата е договорено той да бъде придружен от представители на българските делови среди и бизнес. Предвижда се в бизнес делегацията да се включат представители на следните сектори: банковия, в т.ч. финансови технологии, киберсигурност, отбранителна индустрия, както и компании с конкретни проекти с израелски партньори. Полетът ще се осъществи с Авиоотряд 28.
 
При проявен интерес към включване в делегацията, заедно с регистрационната форма е необходимо да бъдат изпратени по електронна поща и следните документи и данни на електронна поща: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. в срок до утре 15 март /четвъртък/2018г.
  • Трите имена на участника на латиница, както са по задграничен паспорт; 
  • Сканиран задграничен паспорт (В случай, че участник има виза/визи от Ислямска република Иран или арабски държави (неприятелски спрямо Израел), практиката е посолството с нота предварително и своевременно да информира, че същият е имал служебно пътуване до въпросната страна). Затова Ви моля да ни информирате относно наличие на визи в задграничния паспорт от такива държави
  • № на мобилен телефон за връзка;
  • № на автомобил, с който участникът ще се придвижи до Правителствена зала
В приложение ще откриете формуляр от Министерството на финансите на Държавата Израел, като е необходимо всеки участник да го разпечата, подпише и да го носи в паспорта. Ще бъде изискан на летището в Израел.
Относно програмата – към момента има потвърден интерес и среща с Equitech (Innovation-Finance-Strategy) https://www.equitech.co.il/, посещение на кибер центъра в Бер Шева, както и среща с представител на Органа по иновациите към МИ на Израел. Работи се и по други срещи.
Към момента се очертава участниците да покриват следните видове разходи: дневни за три дни, 2 нощувки, трансфери и вътрешен транспорт. Точни параметри ще бъдат съобщение допълнително, в зависимост от броя на регистрираните участници в бизнес делегацията.
Приложения: 

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |