Събития Младежи обсъждат екологични проблеми в Стара Загора

Младежи обсъждат екологични проблеми в Стара Загора

Понеделник, 12 март 2018 г., 13:35
Размер на буквите
ФорумМеждународна среща дискусия Устойчивият и природосъобразен начин на живот ще се проведе в Стара Загора на 12 март 2018 г. (понеделник),от 10.00 часа в конферентна зала Загора на хотел Сити.
Форумът е по проект Бъди устойчив, не изхвърляй бъдещето си на СНЦ Академия на успеха в партньорство с Превантивно-информационния център по зависимости към Община Стара Загора. В него ще участват 31 младежки работници и младежки лидери от 10 държави (Полша, Испания, Словакия, Кипър, Гърция, Италия, Чехия, Литва, Турция, България), които са в Стара Загора от 7 до 14 март 2018 г. за обучителен курс по програма Еразъм +, ключова дейност 1 на Европейската комисия, администрирана за България от Центъра за развитие на човешките ресурси.
Устойчивият и природосъобразен начин на живот, като основна тема на срещата, ще провокира останалите поканени участници - доброволци от Младежки доброволчески клуб Дарители на надежда, представители на други местни младежки организации, на Тракийски университет, Народно читалище Родина-1860, Център за подкрепа на личностното развитие към Община Стара Загора, Международен младежки център, СНЦ Зелени Балкани, Сдружение за съвременно изкуство и култура Различният поглед да споделят добри практики и нови идеи, да представят актуални постижения в сферата на екологията, рециклирането, използването на екологични материали в работата, оползотворяването на отпадъчни материали за творчество, съзидание и за други приложения.
Срещата ще бъде модерирана от Йордан Гочев, бакалавър по специалността Екология и опазване на околната среда на Тракийски университет и доброволец към клуб Дарители на надежда. Той, освен че ще представи екологични постижения, актуални за регион Стара Загора, с интерактивни методи ще подпомага търсенето на отговори от всички участници за младежки перспективи, за устойчивост, за бъдеще с премерен риск.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |