Събития Изграждане на конкурентно предимство-Практически семинар за производствени компании Стара Загора - 28.02.2018 - Търговско-промишлена палата - Стара Загора

Изграждане на конкурентно предимство-Практически семинар за производствени компании Стара Загора - 28.02.2018 - Търговско-промишлена палата - Стара Загора

Четвъртък, 08 февруари 2018 г., 13:27
Размер на буквите
1progressive flow.bgТърговско-промишлена палата - Стара Загора и Прогресив Флоу България организират практически семинар за изграждане на конкурентно предимство в производствени компании, който ще се проведе на 28.02.2018 от 09:00 до 17:00 часа, в семинарната зала на Палатата. Прогресив Флоу България е част от международна група с клонове в Израел, САЩ, Европа и Япония, които разработват индивидуални корпоративни решения заедно с фирмените екипи по израелския метод Теория на ограниченията - ТОС.
Според ТОС, всяка система, без значение колко сложна изглежда, се управлява само от няколко елемента. Намирането и подходящото управление на системните ограничения води до бързи резултати, стабилност и хармония в системата.
Решенията на ТОС се прилагат повече от 30 години в различни компании в целия свят - Boeing, Mazda, Toshiba, Intel, Microsoft, Delta Airlines, P&G, ABB, Bosch, Omron, Hitachi и много други постигат отлични резултати с методите на ТОС за подобрение на производство, продажби, верига от доставки и за управление на проекти. ТОС решенията осигуряват едновременно растеж и стабилност, като намаляват конфликтите и стреса в организациите.
През последните две години ТОС решенията са приложени и от няколко български фирми с много добри резултати.
По време на семинара ще бъдат представени решения, които се фокусират върху системните ограничения и тяхното управление и водят до значително увеличаване на производствения капацитет (20-100%), намаляване на времето за производство (30-50%), намаляване на запасите от суровини и недовършеното производство (20-50%) и значително подобряване на навременната доставка (достигане над 98%). Ще бъдат представени примери от прилагане на тези методи в различни компании по света и в България.
Семинарът е практически ориентиран. Участниците ще могат да започнат да прилагат много от елементите в реалната си работа от следващия ден.
Лектор на семинара е ВАЛЕНТИН БОРИСОВ, изпълнителен директор на Прогресив Флоу България.

 

Такса за участие

180 лв. с включен ДДС                                                               240 лв. с включен ДДС

за членове на ТПП - Стара Загора                                            за фирми не членове

 

Краен срок за регистрация - 26.02.2018 г. Местата са ограничени и регистрациите ще бъдат потвърждавани по реда на постъпването им.

 

Приложения:

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |