Събития Хотелиерите и ресторантьори от Стара Загора със законодателни инцативи

Хотелиерите и ресторантьори от Стара Загора със законодателни инцативи

Сряда, 24 януари 2018 г., 10:31
Размер на буквите
хотелиери 2018За седма поредна година се проведе ежежодно общо събрание на Сдружение на хотелиерите и ресторантьорите – Стара Загора в конферентната зала на Best Boutique Hotel. Сдружението представи приоритетите си в национален план. Те са свързани с разглеждане и утвърждаване на членства в национални туристически и други организации, участие в срещи за иницииране на промени в Закона за професионалното образование, работа върху програми за квалификация и преквалификация на кадри в туристическата индустрия с екип от социалното министерство в екип с Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА).
Членовете на сдружението ще работят по проекта на Закона за изменение и допълнение на Закона за защита от шума в околната среда в екип с БХРА.
Ще се направи анализ на услугите на доставчици на телевизионни програми и бизнес взаимоотношения с тях, Профон и Музикаутор, както и на Кибер сигурност в туризма.
Ще се предприемат действия по обединение на бранша
Като местно сдружение старозагорските членове ще участват в изработване на цялостна стратегия за местна туристическа реклама -участието във фестивали в Стара Загора и областта допринася за увеличаване на туристическия поток.
Най-близките им проблеми са свързани с огромния брой кафе автомати, фреш барове и други временни търговски обекти за хранене, които те разглеждат като нелоялна конкуренция.
На събранието беше обсъден и представен отчет за дейността и финансовото състояние на организацията за 2017 г. Специални гости на събитието бяха заместник-кметът на Стара Загора Красимира Чахова, депутатът от БСП Георги Гьоков, председателят на Търговско- промишлена палата Олег Стоилов, председателят на Клуба на работодателите Димитър Гайдаров, както и директорът на ПГОХ „Райна Княгиня“ Зина Камбурова и зам.-директорът Радостина Димитрова.
На отчетното събрание присъстваха Атанас Димитров и Бранимир Стоянов, съпредседатели на „Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация”.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |