Събития Семинар Общ регламент на ЕС за защита на личните данни 2016/679 – GDPR Стара Загора - 31.01.2018 - хотел Верея

Семинар Общ регламент на ЕС за защита на личните данни 2016/679 – GDPR Стара Загора - 31.01.2018 - хотел Верея

Понеделник, 15 януари 2018 г., 08:53
Размер на буквите
1privacy data sТърговско-промишлена палата - Стара Загора организира семинар във връзка с влизащия в сила от 25 май 2018 г. Общ регламент на ЕС за защита на личните данни 2016/679 - GDPR, който ще се проведе на 31.01.2018 от 09:00 до 13:00 часа, в голямата зала на хотел Верея.
Регламентът изцяло заменя някои и реформира други от действащите правила и изисквания за защита на личните данни. След влизането на регламента в сила на санкции ще подлежат всички организации, регистрирани като администратори на лични данни, които не са се подготвили за изпълнението му.
По време на нашия обучителен семинар участниците ще получат отговори на следните въпроси: 

 

  1. Какво представлява регламент EU 2016 / 679 – GDPR
  2. До колко регламента засяга бизнес дейността на вашата организация?
  3. Какви са санкциите на КЗЛД и как да се предпазите?
  4. Какво е DPO (Data protection officer)? Кога е задължително да наемете или да обучите служител?
  5. Може ли да се взимат данни при поръчки по телефона?
  6. Може ли да се изпращат рекламни съобщение след влизането на регламента в сила?
  7. Как да промените общите условия и договорите с партньори и контрагенти?
  8. Кой е отговорен и как трябва да се управлява база данни с клиенти и партньори?
  9. Как да се подготвите технически за изпълнението на регламента?

Семинарът е насочен към всички стопански субекти - частни и публични, организации и институции, които имат достъп до и боравят с лични данни на физически и юридически лица.

Лектор на семинара е д-р СТЕФАН БАНКОВ, юрист с дългогодишен опит и практика в борбата и противодействието на корупцията в сектор Сигурност. В житейския и професионален опит, д-р Банков работи по редица теми като методика на противодействие на корупцията, защита на личните данни и същевременно с това публикува различни статии свързани с тематичната област на работа. Г-н Банков успешно е завършил НВУ Велико Търново, където му е присъдена ОКС доктор, магистър по право от ЮЗУ Неофит Рилски, Благоевград, магистър по философия от СУ Св. Климент Охридски, магистър по Връзки с обществеността от ЮЗУ Н. Рилски, Благоевград.

Такса за участие

96 лв. с включен ДДС                                                 120 лв. с включен ДДС
за членове на ТПП - Стара Загора                            за фирми не членове

Краен срок за регистрация - 29.01.2018 г. Регистрациите ще бъдат потвърждавани по реда на постъпването им.

 

Приложения:

 

 

 

 

 

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |