Събития Царица на Августиада украси корицата на списание Zona bg

Царица на Августиада украси корицата на списание Zona bg

Вторник, 28 ноември 2017 г., 12:37
Размер на буквите
zona 17 002Царица на Августиада 2017 украси корицата на списание Zona bg за месец ноември. Носителката на короната Мартина Танева получи като подарък брой от списанието, където е публикувано блиц-интервю с нея. На въпроса: Защо реши да се явиш на този конкурс?, красивата старозагорка отговаря: Считам, че този конкурс много се различава от останалите. Тук не е важна само красотата на жената, под внимание се взема и нейната интелигентност. Цялото интервю, както и снимки с информация за уникалния Фестивал Августиада четете в ноемврийския брой на списанието.
В офиса на Търговско-промишлена палата Стара Загора, в присъствието на фотографа Рад Димитров http://www.raddimitrov.com/bg/, Мартина Танева получи от председателя на Палатата Олег Стоилов диск с над 350 снимки от обещаната като награда специалната фото сесия, направена на Античния форум. „Това за мен е най-ценното от преживяването ми, свързано с избора на Царица на Августиада. Снимките и списанието ще ми останат за цял живот! Благодаря ви!, сподели развълнувана Мартина. Авторът на фотосесията Рад Димитров обясни пред Мартина Танева, че тя има голям потенциал, който трябва да развива.
При избора на Царица на Августиада, списание Zona bg, партньор на събитието, пое ангажимента да й направи специалната фото сесия и нейна снимка да бъде на първа страница в предстоящия нов брой на списанието.
В следващите дни, организаторите на уникалния фестивал на виното и културното наследство Търговско-промишлена палата и компания OINORAMA wineconsulting & businesssolutions, в партньорство с Община Стара Загора, заедно с Царица на Августиада 2017, ще набележат събитията, в които Мартина ще популяризира Фестивалът и Стара Загора до 12 октомври 2018 година, когато ще започне Августиада 2018 и ще бъде избрана следващата Царица на Августиада.
Снимки: Рад Димитров
 

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |