Събития Българската търговско-промишлена палата и Посолството на Кралство Швеция организират бизнес събитие, посветено на шведския бизнес в България.

Българската търговско-промишлена палата и Посолството на Кралство Швеция организират бизнес събитие, посветено на шведския бизнес в България.

Четвъртък, 23 ноември 2017 г., 10:04
Размер на буквите
1 снимкаБългарската търговско-промишлена палата, съвместно с Посолството на Кралство Швеция има удоволствието да Ви покани да участвате в бизнес събитие, посветено на шведския бизнес в България.
Събитието ще се проведе на 29 ноември 2017 г. от 11.00 ч. в БТПП, ет. 1, зала А, София, ул. Искър 9.
В рамките на събитието ще бъдат представени резултатите от направено през 2017 г. проучване за бизнес климата в България сред работещите в страната шведски компании.
Присъствието на фирми от Шеция на българския пазар е традиционно. За 2016 г. двустранният стокообмен с Кралство Швеция реализира ръст с 10.2% спрямо 2015 г. и възлиза на 346,6 млн. Евро. През 2016 г.  вносът, така и износът регистрират ръст, като износът на страната ни за Швеция се е увеличил с 19.5 %, а вносът с 1.5%.
Дейностите, в които са инвестирани капитали от Швеция са свързани със секторите телекомуникации, електроника и електротехника, производство на машини и съоръжения, превозни средства, търговия и др. Шведските компании оценяват условията за бизнес и инвестиции у нас и в търсене за утвърждаване и разширяване на присъствието си са насочили интерес към енергетиката, транспорта, изграждането на съоръжения за отпадъчни води и опазване на околната среда, здравеопазването, IT сектора и производството на електроника, машини и оборудване.
Моля, желаещите да вземат участие  в събитието да потвърдят изпращайки попълнена регистрационна форма на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. до 27.11.2017 г.
За повече информация: БТПП, Дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 421, 8117 494
Приложено:
  • писмо-покана 
  • регистрационна форма с предварителна програма   
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |