Събития Коледните базари и продажбата на елхи в Стара Загора започват на 1 декември

Коледните базари и продажбата на елхи в Стара Загора започват на 1 декември

Вторник, 07 ноември 2017 г., 13:51
Размер на буквите
базариСъс заповед на кмета Живко Тодоров са определени местата за организиране на коледните и новогодишни базари и за продажба на коледни елхи на територията на Стара Загора, в периода от 01.12.2017 г. до 07.01.2018 г. включително, съобщиха от Общината. На територията им е разрешена продажбата само на детски играчки, дребни подаръчни комплекти, коледни аксесоари, скара, вурстове, вино и пакетирани захарни изделия. Забранено е да се продават цигари и алкохолни напитки с действително алкохолно съдържание по обем над 18 % vol., както и пиротехнически изделия и взривни вещества, които създават опасност за живота и здравето на гражданите, конфекция, трикотаж, бельо, промишлени стоки.
В централната част на областния град в общо 13 дървени къщички с площ по 6 кв. м. ще се продават различни празнични артикули и аксесоари за Коледно-новогодишните празници. От южната страна на Музея на религиите ще бъдат разположени 4 къщички по бул. Цар Симеон Велики. Още 5 ще има на булеварда пред бившия магазин Електродом, а 4 ще бъдат поставени край парк Пети октомври.
Наемната цена за всеки отделен обект е 500.00 лв. Цената включва само такса за заемана общинска площ за целия период на провеждане на базара и не включва разхода на електрическа енергия.
Базари ще има още на тротоарната площ пред магазин Боруй, пред читалище Св. Климент Охридски, пред бившия магазин Битова химия, на ул. Августа Траяна и бул. Патриарх Евтимий пред Студентския дом, на централния площад в кв. Зора, на бул. Цар Симеон Велики № 28 – северната страна на блока, в кв. Три чучура от северозападната страна на подлеза, на ул. Загорка до автобусна спирка № 1, на ул. Младост до кафене Съни и на ул. Ген. Иван Пашинов до блок 37 в кв. Железник.
Разрешенията за продажба на коледни елхи се издават от кмета на Община Стара Загора или упълномощено от него лице, след представяне на следните документи: заявление за участие; удостоверение за липса на данъчни задължения, по чл. 87 ал. 6, издадено от НАП не по-рано от 30 /тридесет/ дни от датата на подаване на Заявление за участие; декларация за липса на задължения към Община Стара Загора.        
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |