Събития Българо-ирански бизнес форум, София Хотел Балкан-13.11.2017 г

Българо-ирански бизнес форум, София Хотел Балкан-13.11.2017 г

Петък, 03 ноември 2017 г., 10:26
Размер на буквите
1 031117Без имеПрез ноември месец, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) към министъра на икономиката ще бъде домакин на иранска бизнес делегация, организирана от Организацията за малки предприятия и индустриални паркове на Иран, с която Агенцията има подписан Меморандум за разбирателство. Иранската бизнес делегация включва представители на фирми, производители на млечни продукти. Целта на тяхната визита в България е да бъдат установени трайни отношения, основани на взаимноизгодно сътрудничество. Интересите на иранските бизнесмени са насочени към закупуване на ново производствено оборудване за мандри, машини и технологии за производство и преработка, опаковка и пр., специализиран софтуер, специализирано лабораторно оборудване, аналитична апаратура, измервателни уреди и консумативи за анализ и контрол на качеството, нови технологии и ноу-хау.
В рамките на посещението се организира Българо-ирански бизнес форум с провеждане на двустранни срещи, който ще се проведе от 09:30 ч. на 13 ноември 2017 г. (понеделник) в София Хотел Балкан.
Форумът ще бъде открит от г-н Александър Манолев, заместник-министър на икономиката на Република България. Участие в официалната част ще вземат представители на българските институции, ангажирани с насърчаване на двустранното търговско-икономическо сътрудничество. Целта на бизнес визитата е да бъдат активизирани търговско-икономическите отношения между Република България и Ислямска република Иран, да бъдат разкрити нови възможности за търговско сътрудничество и партньорство в рамките на МСП, както и да бъдат проучени нови пътища за двустранни инвестиции в съответните държави.
Участието на българските фирми в Българо-иранския бизнес форум е безплатно.
При интерес, моля изпратете попълнена регистрационна форма, в срок до 09.11.2017 г. на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .
За допълнителна информация - Светла Запрянова - тел. 02 9407975 и Милла Герганска - 02 9407979.

 

Приложения:

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |