Събития Семинар на тема Онлайн търговията и възможностите пред малките и средните предприятия за увеличаване на продажбите.

Семинар на тема Онлайн търговията и възможностите пред малките и средните предприятия за увеличаване на продажбите.

Четвъртък, 02 ноември 2017 г., 15:44
Размер на буквите
1iahmspБихме искали да Ви информираме, че на 03.11.2017 г. в гр. Стара Загора ще се проведе бизнес обучение - семинар на тема Онлайн търговията и възможностите пред малките и средните предприятия за увеличаване на продажбите.
Събитието се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия /ИАНМСП/ съвместно с АПИС Европа АД и Ди Ейч Ел Експрес България ЕООД и Българска агенция за експортно застраховане /БАЕЗ/.

По време на семинара ще бъдат дискутирани теми, засягащи силата на електронната търговия, като още едно средство за повишаване възможностите на малките и средните предприятия за реализация на стоки и услуги, както на вътрешния, така и на международните пазари. Лекторите Петя Василева, мениджър продажби в Ди Ейч Ел Експрес България ЕООД и адвокат Пепа Марникас, Софийска адвокатска колегия, консултант на АПИС Европа АД ще запознаят присъстващите с особеностите, детайлите и правните аспекти на онлайн търговията. Участниците ще имат възможност да задават своите въпроси,

 

както по отношение на продажбите през интернет и етапите от износа на една пратка, така и за нормативните изисквания. Кирил Петрунов, Директор дирекция Застраховане и бизнес развие в БАЕЗ ЕАД и Павел Бороджийски Ръководител отдел Връзки с клиенти в БАЕЗ ЕАД ще представят възможностите за застраховане на плащания при износ и сделки на територията на Република България и финансиране на бизнеса.

 

Във връзка с гореизложеното имаме удоволствието да Ви поканим на семинара, който ще се проведе от 10.00 часа на 03.11.2017г. в Парк-Хотел Стара Загора, зала Береника, ул. Хан Аспарух 50,гр. Стара Загора.

Участието на всички представители на МСП е безплатно.

За заявяване на участие моля да изпращате попълнена приложената регистрационна форма на е-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Допълнителна информация за събитието може да получите на телефон: 0882949722 от г-н Иван Сотев, регионален представител на ИАНМСП в Стара Загора.

Приложение: 

 

 

 

 

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |