Събития Красивата Царица на Августиада с първа фотосесия

Красивата Царица на Августиада с първа фотосесия

Понеделник, 23 октомври 2017 г., 10:52
Размер на буквите
12Конкурсът Царица на Августиада е част от уникалния Фестивал на виното и културното наследство Августиада, който се организира ежегодно през месец октомври от Търговско-промишлена палата и компания OINORAMA wineconsulting & businesssolutions, в партньорство с Община Стара Загора. За втора поредна година бе избрана Царица на Августиада като посланник на фестивала. Десет-членното жури с председател Галина Нифору реши короната да носи ученичката от ГПЧЕ Ромен Ролан Мартина Танева. Изработката и дизайнът на кралското украшение са дело на Славин Янакиев,изпълнителен директор на Прогрес АД . Като първа подгласнасничка на Царицата бе избрана 20-годишната Антоанета Танева, а втора подгласничка стана Берна Билен на 18 години.                                                      
Мартина Танева е родена на първи април 2000 г. в Стара Загора. В езиковата гимназия изучава френски и английски език. Пише поезия, но мечтае някой ден да бъде стоматолог.
Вчера новоизбраната Царица на Августиада участва за първи път в професионална фотосесия за списание Zona bg.Тя ще бъде на корицата на реномираното издание за месец ноември. Миговете от вълнуващия предиобед запечата талантливият обектив на фотографа Радостин Димитров http://www.raddimitrov.com/bg/.Той бе и режисьор на кадрите. Медно октомврийско слънце, букет есенни листа и неизменната усмивка на Мартина са част от фотографската магия на Рад.     Красавицата позира съвсем тематично на Античния форум в Стара Загора. Едва ли има по-добър декор, защото освен красива, Мартина ще бъде и посланник на Августиада до следващия месец октомври и ще популяризира, както фестивала,така и културното и историческо наследство на града.
По време на снимките Мартина смени три тоалета.Освен с характерната римска роба, тя позира с още две рокли на модна къща JUNONA МОЛ Галерия Стара Загора, спонсор на Царица Августиада и партньор на списание Zona bg. Стотици кадри уловиха нежното момичешко излъчване на новата Царица, преплетено с узряваща женственост и предизвикателство. На безпорния професионализъм на Рад Димитров и красотата на Мартина ще може да се насладите в ноемврийския брой на списание Zona bg, където ще бъде поместено и блиц-интервю с новата Царица на Августиада. След фотосесията тя сподели,че това са едни от най-вълнуващите моменти в живота й. Сърдечно благодари на целия екип на изданието, което й предостави възможността за професионални снимки и призна,че всъщност да бъдеш модел далеч не е толкова лесна задача, колкото изглежда. По-долу ви предоставяме възможност да видите първите кадри от снимачния процес.
Текст: Тоня Клисурова
Снимки: Zona bg
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |