Събития Жури и публиката бяха единодушни за избора на Царица на Августиада 2017

Жури и публиката бяха единодушни за избора на Царица на Августиада 2017

Събота, 14 октомври 2017 г., 09:30
Размер на буквите
1Царица на Августиада 2017 6Конкурсът за избор на Царица на Августиада 2017 събра ценители на красотата снощи в залата на Държавна опера Стара Загора. Жури и публика трябваше да определят носителката на короната измежду двадесет красиви старозагорки. Конкурсът се провежда за втора поредна година, а организатори са Търговско-промишлена палата - Стара Загора и компания Оинорама Консултинг, в партньорство с Община Стара Загора.
След кастинга, претендентките се запознаха с културно-историческите забележителности на Стара Загора и участваха в гроздобера във винарна Мидалидаре Естейт в село Могилово.
В конкурсната вечер, момичетата дефилираха в три тура: с брандирани фланелки със знака на Августиада, с тоалети на модна къща Юнона и в облекло на римлянки.
За първи път тази година претендентките за престижното отличие бяха представени на фейсбук страниците на Августиада и Туристическия информационен център к ъм Община Стара Загора, където гражданите можеха да гласуват за своята фаворитка. Мартина Тенева спечели наградата от 200 лв. за момичето, получило най-много харесвания в социалните мрежи, осигурена от Вила Меден.
Десетчелнното жури определи за втора подгласничка на Царица на Августиада Берна Билен, 18- годишна, ученичка в Търговска гимназия Княз Симеон Търновски, специалност Икономика и мениджмънт.
Първа подгласничка е Антоанета Танева, на 20 години, завършила Спортно училище Тодор Каблешков с профил – плуване. Сега е студентка в Тракийски университет, специалност Екология.
За Царица на Августиада 2017 журито определи Мартина Танева, 17- годишна, ученичка в ГПЧЕ "Ромен Ролан", с френски и английски език. Това е изборът и на публиката в социалните мрежи.
И трите момичета получиха ваучер за тоалет от модна къща Юнона и парични премии от Мол Galleria. За всички участнички в конкурса бяха осигурени: Лоялна карта за отстъпки от МОЛ Galleria Стара Загора, ваучер от МотоПфое за безплатен тест-драйв на нов втомобил по избор и Талон за картинг от Бигокарт, Galleria Стара Загора.
Днес Царица Августиада 2017 ще се включи в откриването и провеждането на едноименния Фестивал на виното и културното наследство в Регионален исторически музей Стара Загора.
View the embedded image gallery online at:
http://www.chambersz.com/news/15449--2017#sigFreeId44cfec494f
.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |