Събития Как да продаваме директно на клиенти в Германия?

Как да продаваме директно на клиенти в Германия?

Четвъртък, 05 октомври 2017 г., 14:37
Размер на буквите
1tradefy logoПродажбите онлайн в чужбина откриват големи възможности за българските производители
Светът на търговията се променя със скорост, невиждана досега в историята и това се дължи основно на онлайн продажбите. Възможността да продаваш навсякъде, без да поддържаш търговска мрежа, директно на краен потребител, при условия и цени, които сам избереш звучи примамливо за всеки производител и търговец. Онлайн търговията расте с бързи темпове и се очаква да достигне 15% от цялата търговия в световен мащаб през 2020 година.
Страните от Европейския съюз със своите платежоспособни и активни потребители са безспорно едни от най-привлекателните пазари за българските производители, които търсят нови възможности за растеж. Много фирми вече опитват да продават в интернет - със свои онлайн магазини или използвайки най-големите платформи за това като Amazon и eBay. Едно от най-големите предизвикателства, пред които се сблъскват всички те е доставката на продуктите до крайния клиент. Пратките от България отнемат много време и са скъпи, което понякога направо отказва потребителите да закупят продукта, въпреки добрите му качества. Създаването на собствена база в чужбина пък изисква големи вложения и познаване на местното законодателство, което е непосилно за малки и средни производители. Друг фактор, който ограничава българските фирми е непознаването на спецификата на онлайн търговията, отделните платформи и системи, както и липсата на подкрепа от доверен партньор.
Сблъсквайки се от първа ръка с всички тези проблеми, основателите на Tradefy - Илия Пенчев и Стоян Стоянов разработват цялостна система за търговия и доставки до крайни клиенти в Европа. Първо го правят за собствения си бизнес, а отскоро го предлагат и на други фирми в България.
Уникалната за страната ни услуга съчетава логистична база в Германия, специално разработен софтуер за управление на складовите наличности и продажбите, с възможност за връзка с Amazon и eBay, както и цялостна подкрепа в процеса. Всичко това позволява на малките и средни производители до голяма степен да автоматизират процеса на онлайн продажби в Европа и да спестят време и ресурси. Бързината и по-ниската цена на доставка от Германия до местния пазар, както и във Франция, Австрия и Италия, е предпоставка за увеличение на обема на продажби и по-високо доверие от онлайн потребителите от съответните пазари.
Вярваме в потенциала на българските производители и търговци на качествени продукти и искаме да ги подкрепим в процеса на онлайн търговия като активно споделяме натрупания опит и идеи. Ще се радваме да се срещнем лично с всеки, който се вълнува от темата и да отговорим на всички въпроси., казва Илия Пенчев, един от основателите на Tradefy.
Разберете повече за Tradefy на представянето на услугата в Стара Загора на 11 октомври от 14 ч. в Zaralab (бул. Княз Александър Батенберг 28). Линк за регистрация за събитието: https://goo.gl/forms/i0DjHz90hFszxe7F3  
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |