Събития Патрисия Желева е новият млад кмет на Стара Загора

Патрисия Желева е новият млад кмет на Стара Загора

Сряда, 04 октомври 2017 г., 13:55
Размер на буквите
Патрисия ЖелеваЕдинадесетокласничката Патрисия Желева от СУ Васил Левски е 21-ят Млад кмет на Стара Загора. Тя защити темата Вашите младежки инициативи за най-добрия град за живеене, Стара Загора, която жребият ѝ отреди.
Кандидатката предложи да има повече училищен обмен между старозагорски ученици и деца от други страни, като по този начин младите хора ще могат да разменят и обменят не само знания, но и културни традиции; за спорта в училищата - създаване на безопасни игрища с каучукова настилка. Патриция завърши предизборната си реч с думите:  Да бъдем промяната, която искаме да бъдем, с която спечели журито и публиката.
В надпреварата за млад градоначалник участваха още пет кандидати: Емануил Тенев от ПГСАГ Л. Байер, Венцислав Стойчев, ТГ Княз Симеон Търновски, Динко Колев - ППМГ Гео Милев, Свилен Стоянов - ГПЧЕ Ромен Ролан и Явор от ПГЕТ Г. Раковски.
Тази година те се състезаваха за кметския стол по седем теми, като жребий определи коя от тях ще защитава всеки участник едва минути преди дебата. В първия кръг всеки участник разви темата заедно с поддържащия си екип и публично разясни какво би правил, ако бъде избран, отговори и на въпроси от журито и публиката. 
Да е честит мандатът на новоизбраната кметица и заместникът ѝ Свилен Стоянов и да работят честно и всеотдайно за Млада Загора, с един сплотен екип, в новия мандат 2017/2018 година!, пожела директорът на Центъра за подкрепа за личностно развитие Искра Иванова.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |