Събития Бродуеският мюзикъл Авеню Q ще гостува на международния театрален фестивал Пиеро 2017 - Стара Загора

Бродуеският мюзикъл Авеню Q ще гостува на международния театрален фестивал Пиеро 2017 - Стара Загора

Вторник, 26 септември 2017 г., 14:48
Размер на буквите
1Avenew Q 1Известният поп музикант Рафи Бохосян с главна роля в култовия спектакъл. След представлението един щастливец от публиката ще получи специален подарък от Рафи
Хитовият бродуейски мюзикъл АВЕНЮ Q ще направи своя дебют на старозагорска сцена, гостувайки на Международния куклено-театрален фестивал за възрастни Пиеро 2017. Мюзикълът, който е е дело на американския режисьор Уест Хайлър и българския му колега Петър Кауков ще бъде представен на 27 септември от 20.00 ч. в салона на Държавна опера Стара Загора. Сред плеядата от водещи наши куклени и драматични актьори, певци и музиканти, участващи в спектакъла е и известният поп изпълнител Рафи Бохосян, който доказва за пореден път, че освен добър музикант е и чудесен актьор. Камен Асенов, Венцислава Асенова, Цветелин Павлов, Лилия Гелева, Гьорги Георгиев-Антика, Павлета Семова, Мила Люцканова и Ангел Николов (пиано) са артистите, с които си партнира Рафи в предизвикателния мюзикъл за възрастни. След представлението Рафи и артистите ще направят специален подарък на един от зрителите.
Оригиналната идея за мюзикъла е на Робърт Лопес и Джеф Маркс
Музика и стихове: Робърт Лопес и Джеф Маркс, либрето: Джеф Уити
Превод: Любов Костова
Превод на песните: Десислава Софранова
Постановка и режисура: Уест Хайлър (САЩ), Петър Кауков
Кастинг: Шели Бътлър (САЩ)
Сценография и костюми: Ивайло Николов
Кукли: Димитър Димитров
Художествено осветление: Росен Михайлов
Музикален ръководител: Роберта
Корепетитор: Ангел Николов

 

1Avenew Q 2

 

АВЕНЮ Q е изключително забавен спектакъл за възрастни, който представя всички чувствителни теми на нашето време по неочакван начин. Расизъм, ксенофобия, гей-общество, порно-индустрия – всичко е подложено на добронамерена шега, което ни води към признаване и преодоляване на предразсъдъците, приемане на различията.
АВЕНЮ Q разказва историята на Принстън – колежанин, който идва в Ню Йорк с големите си мечти и тънката си банкова сметка. Той скоро открива, че единственото място, където може да си позволи да наеме квартира е Авеню Q. На пръв поглед кварталът изглежда хубав – там живеят безработният комик Браян и неговата годеница – терапевтката
Бъдниче, Ники – добродушен лентяй и неговият съквартирант Род – инвестиционен банкер и републиканец, който изглежда има някаква тайна. Има и един пристрастен към интернет жител на квартала – Треки Монстър, изключително милата и привлекателна учителка на име Кейт и любимецът на всички – Гари Колман. Заедно те се борят да си намерят работа, да си намерят гадже и разбира се да открият вечно изплъзващия се смисъл на живота.

 

1Avenew Q 3

 

АВЕНЮ Q e весела притча за съзряването и остра сатира за проблемите на младите, възпитавани от родителите си и от телевизионни програми като Улица Сезам, които трябва да поемат лична отговорност за живота си. Сблъсъкът с действителността на група неудачници, възпитани в ценностната система на американската демокрация е твърде актуален и у нас, но тук ще можете да се насладите на извънредно смешна интерпретация на привидно тежките проблеми на живота.
Представлението не се препоръчва за зрители под 16 годишна възраст.
За повече информация – 0878 734 681 Албена Халачева
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |