Събития Покана от Galleria Стара Загора по повод кампанията Превърни се в малък щурознайко

Покана от Galleria Стара Загора по повод кампанията Превърни се в малък щурознайко

Вторник, 19 септември 2017 г., 13:10
Размер на буквите
1 20150715180818 57284С гордост ви съобщаваме, че специално за всички любознателни малчугани на възраст от 5 до 14 години, от 25 септември до 8 октомври 2017 г. на ниво 0 в Galleria Стара Загора (точно до Южен вход) ще отвори врати детски научен център за образование и приключения в партньорство със световния образователен TV канал Da Vinci Learning. Последният понеделник на месец септември поставя началото на двуседмичен детски научен маратон в изследователската зала на Da Vinci Learning, където всички жадни за знания ученици ще имат възможността да гледат образователни филмчета и да се превърнат в малки щурознайковци!

Прожекциите на видеата, предоставени от Da Vinci Learning, са отворени за организирани посещения всеки ден в периода 25 септември - 8 октомври в часовия интервал от 10:00ч. до 21:00ч. Изключение правят часовете между 11:00 - 12:00ч и 18:00 - 19:00ч. през двата уикенда, когато изследователската зала се превръща в научна лаборатория за смахнати експерименти. Тогава специално за всички търсещи отговори млади учени изпитаните експериментатори от „Щура лаборатория“ ще онагледят как науката освен полезна, може да бъде и изключително забавна. Специалните ни гости са подготвили опити със сух лед, демонстрации на замразяване на газ и други невиждани експерименти с вещества в течна, твърда и прахообразна форма. Предвидени са и тематични награди за участниците в това научно приключение.

 

Очаква се от тях да сформират групи от деца от съответното учебно заведение и заедно да се потопят в интругуващия свят на науката в изследователската видео зала на Da Vinci Learning не по-късно от 8 октомври 2017г. Моля, нека заявят минимум един работен ден предварително точен ден и час на посещението на всяка група на моб. тел.: 0885 696 804 или ел. адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Залата за прожекции е отворена за посещения всеки ден в периода на кампанията от 10:00ч. до 21:00ч. след предварително записване, като общо 500 щурознайковци, проявили любознателност и посетили видео къта, ще получат тематична награда от Da Vinci Learning - умна химикалка или детска енциклопедия!
Нека докажем на децата, че науката е изключително забавна!
От организаторите

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |