Събития Въвеждат строга организация за футболното шоу на Стоичков

Въвеждат строга организация за футболното шоу на Стоичков

Петък, 15 септември 2017 г., 12:45
Размер на буквите
1 карта за мача на СтоичковОбратното броене до феноменалното футболно шоу в Стара Загора Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Христо Стоичков и приятели стартира от днес. До уникалното събитие, което на 20 септември ще събере на зеления терен едни от най-големите имена на испанския гранд и всепризнати български футболни величия, остават броени дни, информират от Общината. А ето и повече информация за организацията в деня на събитието за всички фенове, закупили билет за мащабното шоу в града на липите.

 Пропускателният режим за влизане на стадион Берое ще се осъществява през общо 5 контролно-пропускателни пункта (КПП) в периферията на стадиона:

  • Три КПП откъм кръговото кръстовище пред самия стадион, които ще водят към входове с номера 1, 2, 3 и 4.
  • Две КПП откъм улица „Берое“, които ще водят към входове с номера 5 и 6.
За улеснение на притежателите на билети, всички КПП-a са обозначени на приложената схема.
Пунктовете ще бъдат отворени от 17.30 ч., а самите входове на стадиона ще започнат да пропускат посетители от 18.00 ч. Затворен за преминаване за автомобили ще бъде районът около стадиона, а именно: ул. Братя Митови, ул. Берое, както и кръговото кръстовище пред стадион Берое.
 Забранено ще бъде влизането на стадиона с храни и напитки, професионални видео камери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване, както и пиротехнически средства. Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на стадиона е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета.
В деня на събитието специализирани медицински екипи ще бъдат разположени на секторите А и В!
Лица до 18 години ще могат да присъстват на събитието с пълнолетен придружител и попълнени два броя декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет! Декларацията може да изтеглите от следния сайт: www.eventim.bg. Задължително е да носите със себе си и документ за самоличност за съответното лице, на което сте придружител (акт за раждане или лична карта).
Най-големите фенове на носителя на Златната топка Христо Стоичков ще имат възможност да се сдобият с фен артикули на Камата в специално обособени пунктове пред входове 1, 2 и 5.  
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |