Събития Седем варианта наливно пиво ще има на бирфеста в Стара Загора

Седем варианта наливно пиво ще има на бирфеста в Стара Загора

Сряда, 30 август 2017 г., 10:37
Размер на буквите
1бирфест 2017Третото издание на Бирфеста в Стара Загора ще се проведе от 6-ти до 9-ти септември в Градската градина, съобщи зам.-кметът Красимира Чахова. За пръв път тази година той ще с международно участие на рок група. Надяваме се, Beerфестът и тази година да допринесе за празничното настроение на жителите и гостите ни. Постарали сме се да направим богата програма, така че всеки от гостите да намери нещо за себе си и да се забавлява, каза още Чахова.
В обособените кътове на всяка от марките на Загорка ще бъдат представени седем варианта на наливна бира, информира Катерина Миланова от пивоварната. Разбира се, ще се предлага и бутилирано пиво.
Водещи на фестивалните вечери ще бъдат старозагорецът Станимир Гъмов и Петьо Петков – Шайбата.
Начало на събитието на 6 септември ще дадат групата Обратен ефект, а веднага след тях на сцената ще излязат Светльо & The Legends. На 7 септември за почитателите на рока ще свирят Sevi, Славин Славчев и Еридан. На 8 септември старозагорците от Revival ще подгряват на легендарните Контрол. А в последния фестивален ден зрителите ще се насладят на старозагорската група Rock stage и на специалните гости от Сърбия - Queen Real Tribute. Гостуващата група е определена като най-добрия към момента действащ трибютен проект на рок легендите. Сръбските музиканти правят уникално изпълнение на живо в духа на автентичните Queen, не само чрез музиката, но допълват реалния им облик с впечатляващи костюми и движенията на всеки един от музикалните легенди от групата.
Предвидени са и много игри с награди, типични за един бирен фестивал, като хвърляне на чувал със зърно, набиване на пирон в дънер, канадска борба, стена с пъзели и др. Достъпът до музикалната програма и игрите, подготвени за феста, е безплатен.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |