Събития Фотоконкурс Заедно стигаме по-далеч обявяват в Стара Загора

Фотоконкурс Заедно стигаме по-далеч обявяват в Стара Загора

Вторник, 29 август 2017 г., 08:06
Размер на буквите
1фотоконкурс СТЗ1Община Стара Загора обявява фотоконкурс на тема Заедно стигаме по-далеч. Това е първото събитие от програмата за отбелязване на Европейската седмица на мобилността, от 16-ти до 22-ри септември. Партньор на общината в инициативата е Европейски информационен център Европа директно – Стара Загора.
За единадесети пореден път Стара Загора ще участва по всички обявени критерии, които включват провеждане на седмица с дейности, постоянни мерки и ден без автомобили. Тема на кампанията, в която тази година участват още четири български града, е Чиста, споделена и интелигентна мобилност.
Ще бъдат организирани различни събития, стимулиращи гражданите да избират зелената мобилност. Неизменна част от политиката на Общината е и въвеждането на постоянни мерки, които да насърчават устойчивите начини на придвижване. В рамките на Европейската седмица на мобилността ще бъде дадена гласност на проекти свързани с темата.
Кулминацията ще бъде на 18.09.2017 г., когато ще се проведе велосъстезание за ученици с награди. Финалът на инициативата ще бъде отбелязан с провеждането на европейския Ден без автомобили на 22 септември.
До 21 септември всеки участник във фотоконкурса, независимо от възрастта си, има право да предложи една снимка, която да публикува в страницата https://www.facebook.com/mobilityweekstz . Тя трябва да бъде придружена от името и фамилията на автора на снимката, а също така и описание на фотографията, което да е свързано с темата на конкурса.
Победителите ще бъдат определени на 22.09.2017 г. и наградени в две категории: Фаворит на фейсбук аудиторията - 1-во, 2-ро и 3-то място за снимките събрали най-много лайкове и Специална награда за фаворит на организаторите.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |