Събития ЕЙ И ЕС инвестира 3 млн. лева в Гълъбово

ЕЙ И ЕС инвестира 3 млн. лева в Гълъбово

Вторник, 15 август 2017 г., 16:00
Размер на буквите
1подписване ГълъбовоВ Младежкия център на Гълъбово днес бе подписано споразумение за сътрудничество между ЕЙ И ЕС България, собственик на ТЕЦ ЕЙ И ЕС Гълъбово, и Община Гълъбово. То е за срок от пет години и предвижда инвестиции от 3 млн. лв.
Документът подписаха Светла Боянчева, председател на Общински съвет Гълъбово, кметът Николай Тонев и Оливие Маркет, президент на компанията ЕЙ И ЕС България и ръководител Бизнес развитие за бизнес звено Европа и Азия. Целта на споразумението е да се поддържат съществуващите плодотворни отношения между страните, насочени към подобряване условията на живот на жителите на община Гълъбово. По този начин се надграждат съществуващите добри отношения. Споразумението е пример за положителните резултати при изграждането и прилагането на проекти, използващи публично-частно партньорство. Предстоящите проекти, програми и инициативи ще бъдат реализирани на територията на цялата Община.
На подписването присъстваха още зам.-кметовете Пламен Бараков и Димитър Василев, Тодор Бележков, изпълнителен директор „Експлоатация“ на ЕЙ И ЕС България, общински съветници, кметове и кметски наместници от Общината, спортните клубове по художествена гимнастика, футболистите от „Ботев“ Гълъбово, бадминтон, жители и гости. 
Община Гълъбово поддържа добри отношения с големите инвеститори в региона. Чрез работата на ръководния екип на Общината и правилните решения се подобрява инфраструктурата, подобрява се и  социалната среда на всеки един жител. Програмите за корпоративна социална отговорност са насочени пряко към населението според потребностите, за опазване на околната среда, опазване на културата, историята и традициите, развитие на спорта и др., коментира Николай Тонев  
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |