Събития Нов паркинг за работниците откриха в казанлъшкия Арсенал

Нов паркинг за работниците откриха в казанлъшкия Арсенал

Понеделник, 14 август 2017 г., 07:30
Размер на буквите
паркинг АрсеналВ казанлъшката оръжейница Арсенал, където работят над 8000 души, бе открит нов паркинг, съобщава ведомственият вестник на дружеството.
Паркингът е с капацитет за 420 автомобила и е на площ 11 250 квадратни метра. Това е вторият нов паркинг, който дружеството създава в рамките на близо две години пред централния портал, който да е на разположение на работещите. Новите паркоместа за последните две години там вече са 660.
Инвестицията, направена изцяло със средства на фирмата, е за 800 хиляди лева.

Новият паркинг разполага с 24-часово видеонаблюдение, осъществявано от 16 нови камери за контрол и охрана, автоматични бариери за вход и изход, както и с LED-осветление. 36 са новите осветителни тела на новия паркинг и подменените на предходния.

 

Осигуряването на места за паркиране не е задължение на фирмата, но правим това в името на нашите работници и служители, инвестираме в създаването на нови паркоместа като част от социалния ни ангажимент, коментира директорът Николай Ибушев. 
Ползването на новия служебен паркинг ще става при два режима: с режим на свободно влизане, без регистрация ще е в часовете от 4 до 5 сутринта, от 6,30 до 8,00 часа, от 12,30 до 14,00 часа, от 16,00 до 17,30 и от 21 до 22 часа в делнични дни. В останалите часове ползването на паркинга ще става само със служебен пропуск. В почивни дни достъпът до паркинга ще става само със служебен пропуск. 
С откриването на новия паркинг съществено се разширяват общите места за паркиране за работещите в Арсенал и заедно със съществуващите вече 3 паркинги на Западния и Северния портал на дружеството, те стават общо 1420. Само на Западния портал, с новите 420 места, паркоместата са общо 1013.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |