Събития От понеделник /26 юни/ до 29 юли включително от 17,30 до 20 часа ще работи нова Каса на Държавна опера-Стара Загора

От понеделник /26 юни/ до 29 юли включително от 17,30 до 20 часа ще работи нова Каса на Държавна опера-Стара Загора

Вторник, 27 юни 2017 г., 07:43
Размер на буквите
1kasa 2706От  понеделник /26 юни/ до 29 юли включително от 17,30 до 20 часа ще работи нова Каса на Държавна опера-Стара Загора. Разположена е непосредствено до сградата на Община Стара Загора, Парк Пети октомври, до познатата на всички старозагорци  като Долна гъба колонка за рекламни материали.  Може да получите подробна информация и да закупите своите билети за спектаклите в програмата на Летни музикални вечери от най-лъчезарните момичета на Опера Стара Загора.

На 29 юни от 19 часа в зала Опера заповядайте на Симфоничен концерт с оркестъра на Държавна опера-Стара Загора. Диригент е У-Ганг Лий / Южна Корея/, а солист Парк Джи Хай /Южна Корея/ - флейта. В програмата ще чуете: Хуан Чой Сунг - Фантазия Arirang, В.А.Моцарт- Концерт за флейта и оркестър в Сол-мажор /части: Allegro maestoso, Adagio non troppo, Rondo/ - солист Джи Хей Парк-флейта и Антонин Дворжак - Симфония № 8 в Сол-мажор /части: Allegro con brio, Adagio,Allegretto grazioso/.

Биографии:

У Ганг Ли учи дирижиране и фагот в Националната Музикална Академия - Сеул, Южна Корея и Музикалната Академия „Шопен” в Полша.
Има магистратура по Оперно-симфонично дирижиране в Националната Музикална Академия в София при проф. д-р Ивайло Кринчев.
Понастоящем е главен диригент на оркестъра „Collegium Chamber” и първи фаготист на симфоничния оркестър в гр.Куангджу – Южна Корея.
Като диригент е гостувал е на симфоничните оркестри в гр.Мокпо – Южна Корея и симфоничните оркестри в гр.Видин и гр.Сливен – България, както и на камерните оркестри в градовете Габрово, Перник и Ямбол
Флейтистката Парк Джи Хай завършва Хонам университет по музика и специализира в Националния музикален университет по музика – Дортмунд, Германия. Участва като жури в редица международни конкурси. Със Симфоничен оркестър – Сеул и Камерен оркестър - Логос изнася концерти в Япония и Китай. Ежегодни са изявите й ка то дует с Брад Ганер – професор в Джулиард и Синсинати. Водач е на флейтовата група на Големия ансамбъл на Културната фондация на Куанг Джу. Участва в много Европейски концерти – Dans Holzblaser ансамбъл, Ансамбъл за барокова музика със старинни и модерни инструменти с разнообразна програма. През 2015 г. е била солист на Софийска Филхармония. Реперторът й съдържа осем солови концерта и разнообразна симфонична и камерна музика – от Барок до модерна музика. Преподава в университета по музика в Куанг Джу, както и в университетите в градовете Хонам и Мокпо. Участва активно във флейтовия ансамбъл Тафанел и Mon Amour Symphony Orchestra.

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |