Събития Държавна опера-Стара Загора реализира съвместен концерт с ученици на НУМСИ Христина Морфова

Държавна опера-Стара Загора реализира съвместен концерт с ученици на НУМСИ Христина Морфова

Четвъртък, 22 юни 2017 г., 09:25
Размер на буквите
11плакат концерт300617На 30 юни от 19 часа в залата на Регионална библиотека Захарий Княжески Държавна опера-Стара Загора реализира един интересен проект - съвместен концерт с ученици на НУМСИ Христина Морфова. Идеята на концерта е изцяло на учениците, които я и защитиха пред ръководството на Операта и срещнаха пълна подкрепа от директора Огнян Драганов и от младия диригент Димитър Косев. Специално за концерта NEW WAVE на 30 юни Димитър Косев направи оригинални аранжименти за всички песни на Франк Синатра, Лайза Минели, Рей Чарлз, Индила, Адел, Андреа Бочели, Сара Брайтман и др., включени в програмата В изпълнението им Димитър Косев ще свири на бас- китара, един от инструментите, които владее прекрасно. Режисьор на концерта NEW WAVE е Славчо Николов, режисьор в Държавна опера-Стара Загора.
Кои са младите музиканти, които ще видите в този проект – това са момчетата от Перкъшън груп - Ивайло Манев, Галин Пенев, Господин Красимиров - ученици в 11 клас-специалност ударни инструменти с преподавател-Петър Манолов. Георги Белчев, който е също част от групата, е ученик в 11 клас в специалност пиано с преподавател Мариана Маринчева. Симон Павлов е ученик в 11 клас, специалност пиано с преподавател Милена Александрова.
Вокалите в концерта са - Милена Гемеджиева от 11 клас, Маргарита Ташева -10 клас - специалност класическо пеене с преподавател Нина Димитрова и Радина Минкова -11 клас, специалност-поп и джаз пеене при г-жа Надя Тончева
Песните ще бъдат изпълнени в съпровод на различни ударни инструменти - маримба, вибрафон, глокеншпил, барабани, което е уникално.
Заповядайте да подкрепите младите таланти на Старозагорското музикално училище в този интересен концерт на 30 юни. Специална цена на билетите - 5 лв.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |