Събития ЦИЕС домакин и на тазгодишната среща на Форума на нотифицираните лица

ЦИЕС домакин и на тазгодишната среща на Форума на нотифицираните лица

Вторник, 20 юни 2017 г., 17:16
Размер на буквите
NB Forum CIES 2За седма поредна година Център за изпитване и европейска сертификация ЕООД беше домакин на годишната работна среща на Форума на нотифицираните органи в България – 2017 г., с председател инж. Благовеста Шинева. Срещата се проведе в два последователни дни, на 19 и 20 юни 2017 г. в Хотелски комплекс Армира, Старозагорски минерални бани.
Официално приветствие към нотифицираните лица отправи Петър Горновски, Председател на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор (ДАМТН). В работната среща участваха Силвана Любенова – Директор дирекция Техническа хармонизация и политика за потребителите към Министерство на икономиката, Нели Карипова, главен директор на ГД Инспекция за държавен технически надзор към ДАМТН, Мирослав Йотов, главен директор на ГД Надзор на пазара към ДАМТН, представители на ДАМТН и на Български институт по метрология и всички български нотифицирани органи.
На събитието беше изнесен доклад за дейността на нотифицираните органи за 2016г. от Даниела Миланова-Горчева, Директор Дирекция Разрешения за оценяване на съответствието към ДАМТН. Темите, които бяха обсъдени по време на форума, се отнасят до безопасността на продуктите, прилагане на Европейското законодателство и на някои европейски регламенти в националното законодателство, осъществяване надзор на пазара, технически надзор на съоръженията с повишена опасност, като асансьори и др. Тези теми са актуални не само за нотифицираните органи и за икономическите оператори, но и за обществото, като цяло.

 

1NB Forum CIES 1

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |