Събития Център за изпитване и европейска сертификация ЕООД е домакин на годишната работна среща на Форума на нотифицираните органи в България – 2017 г.

Център за изпитване и европейска сертификация ЕООД е домакин на годишната работна среща на Форума на нотифицираните органи в България – 2017 г.

Петък, 16 юни 2017 г., 13:08
Размер на буквите
ciesЦентър за изпитване и европейска сертификация ЕООД е домакин на годишната работна среща на Форума на нотифицираните органи в България – 2017 г. с председател инж. Благовеста Шинева. Срещата ще се проведе на 19.06.2017 г. в Хотелски комплекс Армира, Старозагорски минерални бани. На събитието ще бъде изнесен доклад за дейността на нотифицираните органи за 2016 г. Темите, които предстои да бъдат обсъдени, се отнасят до безопасността на продуктите, прилагане на Европейското законодателство и на някои европейски регламенти в националното законодателство, осъществяване надзор на пазара, технически надзор на съоръженията с повишена опасност и др. Тези теми са актуални не само за нотифицираните органи и икономическите оператори, но и за обществото, като цяло. На форума ще присъстват, Петър Горновски, Председател на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор (ДАМТН), Нели Карипова, главен директор на ГД Инспекция за държавен технически надзор към ДАМТН, Мирослав Йотов, главен директор на ГД Надзор на пазара към ДАМТН, представители на ДАМТН, Министерство на икономиката, Български институт по метрология и всички български нотифицирани органи.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |