Събития Форум на списание БИЗНЕС КЛУБ Стара Загора

Форум на списание БИЗНЕС КЛУБ Стара Загора

Сряда, 07 юни 2017 г., 12:15
Размер на буквите
6 070617В Стара Загора, в модерната зала П.Р.Славейков на Общината се проведе мащабен БИЗНЕС ФОРУМ, организиран от списание БИЗНЕС КЛУБ - най-доброто бизнес списание за 2016 г. Това събитие се провежда в 20 големи български града под мотото СИЛНИ РЕГИОНИ ЗА СИЛНА ИКОНОМИКА. Българска търговско-промишлена палата и Национална академична мрежа (НАМ) към БАН са национален партньор на проявата, а ТПП - Стара Загора и Регионален академичен център (РАЦ) Стара Загора бяха основни партньори на старозагорския форум и активно участваха в неговото провеждане. Всъщност, такива форуми вече се проведоха в част от големите български градове, а в други - предстои.
Форумът в Стара Загора мина с голям успех. Залата беше пълна и остана такава до края на събитието. Лекторите бяха топ експерти в своите области, чудесни презентатори, а темите - добре подбрани и балансирани. Представянето на Националната мрежа от търговско-промишлени палати/камари, Арбитражния съд, НАМ и РАЦ се вписаха много добре в общата схема и допълниха палитрата с полезна за бизнеса информация. Голяма част от присъстващите взеха активно участие в дискусиите и в индивидуалните разговори в края на форума, а преобладаващата обща оценка от събитието е много висока.
Проведения след това концерт - спектакъл пред сградата на Общината, с Димитър Туджаров - ШКУМБАТА и Поли Паскова с Ансамбъл ЧИНАРИ даде много добър завършек на събитието.
Участието в този цикъл от форуми е полезен за повишаване популярността на нашите организации и това партньорство трябва да продължи.

 

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |