Събития Детски празник Безброй и едно желания ще има на 1 юни в Стара Загора

Детски празник Безброй и едно желания ще има на 1 юни в Стара Загора

Сряда, 31 май 2017 г., 10:21
Размер на буквите
1дете играеОбщина Стара Загора е подготвила богата програма послучай Международния ден на детето 1 юни. Детски празник Безброй и едно желания започва в парк Пети октомври от 10.00 часа и ще продължи до 13.00 часа.
В парка ще има Сцена на таланта, където със свои изпълнения ще се изявят деца от детски градини и детски творчески формации.
Ще се организират ателиета на открито: - Млад археолог, Детски пленер Рисуване от натура, Плъстене на вълна, Рисуване върху лице, Изработка на модни аксесоари, Йога за деца, Караоке, Първи стъпки в чуждия език.
Сдружения Зелени Балкани също е подготвило интересни занимания за децата.
Голямата изненадана на празника ще бъде специалното участие на Регионална дирекция Пожарна безопасност и защита на населението – Стара Загора. Малчуганите ще могат да влязат в ролята на огнеборци и да се насладят на демонстрации със специализиран автомобил.
Благотворителна кампания доброДЕТЕли, организирана от M&BM, съвместно с SOS Детски селища България ще се включи в отбелязването на празника и ще осигури боички и тебешири за всички малчугани, които искат да творят в парка. Подаръци и изненади за децата са подготвили и фирма Сани Комс – Пловдив и Тракия кабел.
На 1 юни стартира и Програмата за лятна работа с деца на Детски отдел, библиотека Родина. От 10.00 до 12.30 часа децата могат да се включат в следната програма: Да дарим децата с обич! - мултимедийна презентация; Любими автори - Леда Милева Цветни приказки - литературно четене; Приказни герои - викторина, подреждане на пъзели, решаване на кръстословица; Мама, тати и аз - конкурс по рисуване и Ние рисуваме света - час на съвместно творчество.
Центърът за подкрепа за личностно развитие ще отбележи Международния ден на детето с традиционен годишен концерт на всички формации. На 2 юни 2017 г. от 14.00 часа в изложбена зала Лубор Байер ще се открие изложба на школите по живопис, малка пластика и приложни изкуства.
Културните институти на Стара Загора традиционно също са подготвили възможности за отбелязване на Международния ден на детето.
Автобусният и тролейбусният транспорт в град Стара Загора ще бъде безплатен за всички деца на празника.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |