Събития Граждански клуб ЛИПА – Стара Загора, в партньорство с Община Стара Загора организират за шеста поредна година Детски спортни игри Старозагорски олимпийски надежди

Граждански клуб ЛИПА – Стара Загора, в партньорство с Община Стара Загора организират за шеста поредна година Детски спортни игри Старозагорски олимпийски надежди

Четвъртък, 04 май 2017 г., 12:36
Размер на буквите
1 9Организационен комитет от олимпийски, световни и европейски шампиони, и медалисти от различни видове спорт, допринесли за спортната слава на България и Стара Загора, под председателството на змс Александър Томов и Граждански клуб ЛИПА – Стара Загора, в партньорство с Община Стара Загора организират за шеста поредна година Детски спортни игри Старозагорски олимпийски надежди.
Игрите ще се проведат в Стара Загора на 27 май 2017 г. и в тях ще вземат участие над 700 деца от 25 спортни клуба от регион Стара Загора. Събитието е посветено на Международния ден на предизвикателството и Националния ден на спортиста и в чест на мс Димитър Чифудов, първия старозагорски олимпиец. А тази година Стара Загора е Европейски град на спорта!

 Игрите, провеждани от 2012 година досега, в които взеха участие над 2 200 деца, преминаха много успешно. Това ни даде увереност, че тази проява е изключително полезна за популяризиране и развитие на детския спорт в региона, и че трябва да се провежда ежегодно. Тази година игрите ще се проведат със засилен състезателен елемент.
Обръщаме се към Вас, с молба да подкрепите (финансово и/или материално) провеждането на шестите детските игри Старозагорски олимпийски надежди. Всички деца, които участват в игрите ще получат грамоти и ранички с подаръци, а победителите ще бъдат отличени с купи и медали. Вашата подкрепа, с Ваше съгласие, ще бъде широко популяризирана по време на игрите и върху информационните материали на събитието. Ще можете да поставите рекламен банер в спортна зала Иван Вазов, където ще бъде официалното откриване на събитието на 27 май от 10:00 ч и където ще се представят основната група спортове, в обновения плувен басейн, или на другите площадки, където ще се провеждат игрите. Ваш представител ще може да участва в откриването на игрите и в раздаването на купите, медалите, грамотите и подаръците.
На игрите ще присъстват кметът на Стара Загора Живко Тодоров и други официални лица. Сред поканените са председателят на БОК Стефка Костадинова и министърът на младежта и спорта Красен Кралев.  

За повече информация и заявяване на желание за подкрепа можете да се обръщате на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или на телефон 0887 110 280. Организаторите веднага ще се свържат с Вас. 

 

 

 

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |