Събития Старозагорски бизнесмен построи пансион за състезателките си в Казанлък

Старозагорски бизнесмен построи пансион за състезателките си в Казанлък

Вторник, 02 май 2017 г., 07:42
Размер на буквите
1Васил АргировСтарозагорският бизнесмен Васил Аргиров, който е президент на волейболен клуб Казанлък, построи в Града на розите модерна база и пансион за състезателки от отбора, информираха от клуба.
Тя се намира до Кооперативния пазар и е за момичетата, които не са от града не са от Казанлък. Предоставянето на удобства за тях е от съществено значение, за да се чувстват добре и да играят за отбора. 
Всяко от помещенията е оборудвано с кухня, телевизор, климатик и модерно обзаведена баня. Нищо не ни липсва и това дължим единствено на щедростта на финансовия благодетел на клуба и негов президент Васил Аргиров, признават състезателките. 
Триетажната сграда, построена специално заради момичетата, разполага с 15 стаи и 3 апартамента. 
Васил Аргиров е сред иноваторите, инвестиращи не само в хора, но и в материална база. За да развива школата на Казанлък, обявеният от община Казанлък за Инвеститор в сферата за спорта за 2016 г., работи неуморно, казват от клуба.
Васил Аргиров е собственик на верига технически хипермаркети Багира, бивш активен спортист, всеотдаен и отворен към спорта и подпомагащ младите таланти в община Казанлък. Аргиров безспорно има голяма заслуга за възхода на силната казанлъшка детско-юношеска волейболна на ВК Казанлък Волей – Багира и за възраждането на женския волейбол в Града на розите. Въпреки, че е от Стара Загора, той е генерален спонсор на целия казанлъшки волейболен клуб. 
Техническите хипермаркети и магазини Багира в Стара Загора и Казанлък са известни в цялата страна. Разполагат с над 50 000 артикула номенклатура - машини и инстументи, железария, всичко необходимо за поддръжката на дома и градината.  Те са организирани в 20 продуктови сектора като: малогабаритна селскостопанска техника и напояване, електро и ръчни инструменти, компресори, генератори и строителна техника, ламиниран паркет, обков, ектроматериали , кабели и осветителни тела, тониране на бои и латекс, голяма гама лепило и смески, крепежни елементи, В и К материали, всичко за банята, кухнята и градината. Хипермаркетите и магазините “Багира” предоставят на своите клиенти единствените по рода си щандове в Южна България за оборудване както на жокеи така и на спортни и работни коне. 

 “Багира” разполага и със сервиз за гаранционен и извънгаранционен ремонт на моторни и електрически машини за дома и селскостопанството. Фирмата осигурява работа на над 200 свои служители. 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |