Събития Изложение Български панир на модата започна в Стара Загора

Изложение Български панир на модата започна в Стара Загора

Понеделник, 24 април 2017 г., 16:12
Размер на буквите
1панаир на модатаТридесет и четвъртото издание на Националното изложение на производителите Български панаир на модата започна в Стара Загора. То се провежда със съдействието на община Стара Загора, в изложбени бунгала пред парк Алана и ще продължи до 29 април.
За 17-та поредна година изложението представя на бизнеса и крайните клиенти от региона, достиженията на българския малък и среден бизнес в областта на леката промишленост.
Над 70 български компании ще представят своите най-нови стоки и модели - дамска и мъжка конфекция, трикотаж и бельо, чанти, кожени изделия, детски стоки, авторска бижутерия и аксесоари, стоки за бита, захарни изделия.
Целта на изложението е, както да презентира и подпомогне българското производство, така и да даде възможност на крайните клиенти и потребители да закупуват качествени стоки на производствени цени. В началото на така очакваната пролет, посетителите ще могат да обновят своя гардероб и да направят най-добрия избор от щандовете на изложението. 
Участие в Български паниор на модата – Стара Загора 2017  ще вземат производители, занаятчии, търговци и предприемачи - водещи български фирми от цялата страна, като някои от тях се представят за първи път в Стара Загора и със сигурност ще събудят интереса на посетителите. За собствениците на магазини и местни търговци остава възможността за директен контакт и покупки на едро от участващите фирми - производители и дистрибутори на български стоки и директни вносители от ЕС.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |