Събития EVN България награди дипломанти за отличен успех

EVN България награди дипломанти за отличен успех

Четвъртък, 23 март 2017 г., 16:34
Размер на буквите
1EVN 1За поредна година представители на EVN България бяха сред официалните гости на дипломирането на випуск 2016 във Факултета по електроника и автоматика в Технически университет София – Филиал Пловдив.
Компанията награди общо 26 младежи – първенците на випуска, както и отличниците на випуска магистри и бакалаври от специалностите Електротехника и Компютърни системи и технологии във факултета.
Към абсолвентите, показали отлични знания, EVN България отправи и покана да участват в лятната програма за стаж в компанията без да минават предварителната фаза със селекция на кандидатури. Предимството на тази програма за младежите се доказва от факта, че част от дипломантите вече са стажували в EVN България и са избрали компанията за своето професионално развитие.
След церемонията директорът на филиала проф. д-р инж. Въльо Николов, удостои EVN България с почетна грамота и медал по повод 30-годишния юбилей на филиала и приноса на компанията за неговото развитие и утвърждаване.
EVN България има дългогодишна практика да насърчава младите специалисти, като им дава различни възможности да придобият практически опит в реални условия в рамките на компанията. Най-търсена от студентите е лятната стажантска програма „Младежи с бъдеще“, която се организира ежегодно вече 12 години поред. Тази година желаещите да участват мога да подадат своите документи за кандидатстване в срок до 26 април 2017 г. на електронен адрес: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |