Събития Предстоящата Презентация на бизнес климата и инвестиционните възможности в Египет, която ще се проведе на 21 февруари, в БТПП.

Предстоящата Презентация на бизнес климата и инвестиционните възможности в Египет, която ще се проведе на 21 февруари, в БТПП.

Вторник, 21 февруари 2017 г., 08:11
Размер на буквите
1 2102CairoБългарската търговско-промишлена палата организира Презентация на бизнес климата и инвестиционните възможности в Египет  с участието на Абдел Рахман Абдел Рауф, ръководител на търговския отдел към Посолството на Египет в Румъния, акредитиран и за България. Събитието ще се проведе на 21 февруари 2017 г. от 10.00 ч в БТПП, зала Б.
Египет е сред важните участници в световната търговия, контролирайки два от най-значимите логистични маршрута – Суецкия канал, свързващ Средиземно море и Индийския океан, както и единствената сухопътна връзка между Африка и Азия. Традиционно развити отрасли са текстилната, строителната, хранително-вкусовата и химико-фармацевтичната промишленост. Основни стоки за износ са памук и текстил, петрол и петролни деривати, метали и химически продукти. Египет проявява и интерес към внос на стоки от чужбина като дървесни продукти, машини, съоръжения за земеделието и хранителната промишленост, горива и биохимични продукти.
Стокообменът през последните години утвърди Египет като един от големите търговски партньори на България в района на Близкия изток и на целия Африкански континент. Вследствие на регистрирането на България като страна-производител на хлебна пшеница от страна на Главна агенция за снабдяване със стоки (ГАСС), български фирми и компании вече имат право на участие в провежданите в Египет държавни търгове.
Ако желаете да присъствате на Презентацията, моля в срок до 20 февруари (понеделник) да изпратите попълнена регистрационна форма на и-мейл:  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.  или факс 987 32 09. Участието е безплатно, работен език - английски.
За повече информация: Дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02/ 8117 497 (~421, ~489) или е-мейл  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.  и i Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

Приложение: Регистрационна форма и проекто-програма

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |