Събития Mall galleria и viasat history съживяват историята в Залата на великите крале

Mall galleria и viasat history съживяват историята в Залата на великите крале

Понеделник, 13 февруари 2017 г., 14:20
Размер на буквите
GSZ Hall of Kings Billboard 400x300 previewОт 20 февруари до 12 март Mall Galleria ще отведe посетителите на двата търговски обекта в градовете Бургас и Стара Загора на вълнуващо пътешествие в миналото. Увличащи документални предавания на Viasat History ще разкрият тайни от живота на най-знаменитите кралски семейства в историята. Организаторите провокират учениците от 8-ми до 12-ти клас с конкурс за есе с нестандартна тема.  Специално обособеният автентичен кът ЗАЛАТА НА ВЕЛИКИТЕ КРАЛЕ ще разпали любопитството Ви със селекция програми, които едновременно развличат и провокират умовете. Фокусът е върху европейската история, а   сред   прожектираните   заглавия,   предоставени   от   Viasat   History са:

Личният живот на Тюдорите, Империя на царе: Русия по времето на династията Романови с Луси Уърсли, Плантагенетите, Писмата на кралица Виктория, Забранената история и много други.

ЗАЛАТА НА ВЕЛИКИТЕ КРАЛЕ ще бъде отворена всеки ден от 10:00 до 22:00 часа от 20-ти февруари до 12-ти март в Mall Galleria, Ниво 1.  

Целта на излъчваните програми е образователна, като за учениците от местните гимназии ще бъдат организирани специални прожекции. Всички жители и гости на Бургас и Стара Загора ще имат възможността да се потопят в пищната кралска атмосфера в Mall Galleria и да гледат различни епизоди от документалните поредици всеки ден.
Mall Galleria и Viasat History провокират въображението, като канят всички ученици от 8-ми до 12- ти клас да участват в конкурс за есе на тема Да бъдеш велик владетел – какво дава и какво отнема властта?. Литературните произведения трябва да бъдат изпратени до 6 март на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. за Бургас и Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. за Стара Загора или на Информация в двата мола. Трите най- добри есета ще бъдат наградени на 12 март в Mall Galleria.

Viasat History е част от компанията Viasat World Limited. Портфолиото от канали в България вклюва документалните Viasat History, Viasat Nature, Viasat Explore, както и филмовите канали TV1000 и TV1000 Руско кино.

Повече за кампанията ще откриете на: http://galleriaburgas.bg/; http://www.galleriasz.bg/

Научете още за Viasat History на: http://viasathistory.bg/ и https://www.facebook.com/ViasatHistoryBG/

 

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |