Събития Мебели Иввекс - 25 години на българския пазар

Мебели Иввекс - 25 години на българския пазар

Понеделник, 13 февруари 2017 г., 11:26
Размер на буквите

25 години иввексМебели Иввекс официално отпразнуваха своята 25та годишнина с партньори и приятели.

Мебели Иввекс е изцяло българска компания с 25 годишна история и утвърдени позиции в сектора на производството и търговията с мебели. Успешно се налага на българския пазар, като същевременно изнася около 30% от своята продукция и в други европейски страни. През последните години с динамичното разширяването на своята производствена база и шоурум, простиращи се общо на площ от 10 000 кв.м, успява да утвърди пазарните си позиции. Вложеният капитал се равнява на близо 5 млн.лв., като малко под 1 млн.лв. е помощта от европейски програми. През 2011г. фирмата открива и Мебелния Център, където излага всички модели мека мебел и матраци собствено производство, както и подбрани изделия на български и чуждестранни производители, за да осигури модерни и достъпни решения за всеки дом. Фирмата разполага и с изградена широка дистрибуторска мрежа на територията на цяла България.
Въпреки кризата в сектора през 2009г., която значително променя потреблението на мебели, компанията запазва стабилното си представяне на пазара. За последните 5-6 години новооткритите работни места са около 20, а общо близо 90 човека работят за Мебелна компания Иввекс. За последните 6 години фирмата отбелязва стабилен ръст от по 10% - 12% всяка година. Мебели Иввекс съумява да запази своя вътрешен пазар и отделя само около 30% от капацитета си за износ към други европейски страни. Българският пазар е труден, но все по-малко остават играчите на него, които предлагат такава широка гама от модели, разнообразие от дамаски и избор на собствена конфигурация при меката мебел.

Като част от своята политика за постоянно подобряване на нивото на обслужване и разширяване на гамата от предлагани модели мека мебел и матраци, Mебелен Център Иввекс стартират и специална програма за лоялни клиенти:

ЩАСТЛИВ КЛИЕНТ на ИВВЕКС. Програмата ще следи и регистрира не само стойностното изражение на осъществените покупки на даден клиент, но също така ще създаде профил на клиента, който ще подпомогне разработването на специални маркетингови активности, насочени към нуждите и интересите му. Клиентите ще имат възможност да натрупват оборот чрез покупките си и при достигане на определена сума да ползват процентни отстъпки при нови покупки.

За повече информация:

·         Медийни запитвания:

Николета Гаджева, ПР

1IMG 3504

Телефони: 0877 553 554 или е-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

·         Повече за Мебели Иввекс: www.mebeli-ivveks.com

За Мебели Иввекс

Мебели Иввекс започва своята дейност през 1992г. като през 1997г. се специализира в производството на среден и висок клас мека мебел.

Залагайки на качеството и добрия дизайн, компанията вече 25 години оперира успешно на българския пазар, като същевременно изнася своя продукция и в други европейски страни. Фирмата има изградена широка дистрибуторска мрежа на територията на цяла България.
През 2011 г. Мебели Иввекс открива собствен шоурум на площ от 5000 кв.м. в непосредствена близост до производствената си база, оборудвана с най-модерните машини. Мебелният център предлага пълната гама от модели собствено производство /мека мебел Иввекс и матраци Proflex/, както и подбрани изделия на български и чуждестранни производители, за да осигури модерни и достъпни решения за всеки дом.

Мебелен център Иввекс предоставя и допълнителни услуги на своите клиенти като професионални консултации, изготвяне на индивидуални проекти, цялостни интериорни решения, транспорт и монтаж.

 

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |