Събития Подобряване на предприемаческите умения чрез нови технологии

Подобряване на предприемаческите умения чрез нови технологии

Сряда, 08 февруари 2017 г., 10:50
Размер на буквите
1thumb main 20170130 102744Иновативните дейности се разработват по проект FASTEST, главната цел на който е да подобри предприемаческите умения на учениците в сектор агро-индустрия. БТПП взе участие при представянето на нови форми на интерактивно обучение, разработени от учениците изучаващи агро-технологични специалности.
Иновативните дейности се разработват по проект FASTEST, главната цел на който е да подобри предприемаческите умения на учениците в сектор агро-индустрия чрез създаване на практически обучения и осъществяване на реална връзка  с бизнеса.
Новите подходи представляват видео клипове с динамично съдържание и менюта, позволяващи избор на различни сцени за избор и гледане: видео истории на успели предприемачи, уроци за управление на бизнес, препратки към различни сайтове и обучителни материали, заимстване на примери от други страни и т.н.
Партньорите от България, Италия, Португалия и Румъния са в етап на финализиране на филмите, които трябва да бъдат готови до края на месец април и ще бъдат качени на виртуална платформа, както и в сайтове за видео споделяне като Youtube и Vimeo.
Видео клиповете ще съдържат субтитри на английски език и ще могат да бъдат свободно ползвани от всички заинтересовани страни.  За разработването им БТПП работи в сътрудничество с Професионална гимназия по хранително-вкусови технологии проф. д-р Павлов. В заключителния етап на проекта, Палатата и Професионалното училище ще организират финална конференция за организиране на двустранни срещи между бизнеса и учениците, придаващи устойчивост на проекта.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |