Събития Преподавател от Тракийския унивеситет стана зам.-министър на земеделието

Преподавател от Тракийския унивеситет стана зам.-министър на земеделието

Петък, 03 февруари 2017 г., 14:00
Размер на буквите
1Проф. ЖелязковПроф. д-р Георги Желязков е назначен за заместник-министър на земеделието и храните, информираха от Министерство на земеделието и храните. Той е преподавател в Тракийския университет в Стара Загора. От 2012 г. досега проф. Георгиев е ръководител на катедра Индустриален бизнес и предприемачество в Стопанския факултет. Завършил е Висшия институт по зоотехника и ветеринарна медицина (ВИЗВМ) в Стара Загора през 1989 г., следдипломна квалификация в УНСС през 1992 г. и редовна аспирантура към ВИЗВМ през 1993 г. Три години по-късно защитава докторска дисертация.
Преподава Планиране и прогнозиране, Аграрно предприемачество, Бизнес стратегии, Бизнесиновации, Планиране и устойчиво развитие. Има специализации в САЩ, Португалия, Ирландия, Гърция, Великобритания, Холандия. Отлично владее английски език.
Проф. д-р Георги Желязков работи в областта на планирането и прогнозирането на бизнес процесите, предприемачество и предприемаческата инициатива в аграрния сектор, планиране на устойчивото развитие, корпоративната социална отговорност и иновационната политика на предприятията. Специализирал е във водещи университети в Холандия,САЩ, Португалия, Ирландия, Франция, Великобритания. Членува в International Association of Project Management, USA, както и в European Social Change and Social Marketing Association. Член е на Бизнес-научния съвет към Министерството на земеделието. Консултира редица известни български фирми в областа на селското стопанство по разработването и изпълнението на инвестиционни проекти по различни международни програми. 
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |