Събития Дървото на ангелите на ЕЙ И ЕС дари радост на деца в Гълъбово за Коледа

Дървото на ангелите на ЕЙ И ЕС дари радост на деца в Гълъбово за Коледа

Четвъртък, 22 декември 2016 г., 16:15
Размер на буквите
ЕЙ И ЕС децаЕЙ И ЕС България проведе за седма поредна година традиционната си коледна инициатива Дървото на ангелите. Служителите на компанията събраха 6000 лв. лични средства, с които купиха топли дрехи и обувки за близо 200 деца в неравностойно социално положение от Гълъбово.
Ние много държим на образованието и затова правим всичко възможно, да ви осигурим по-добри условия за учене. Колкото по-добро образование получите, толкова по-добри възможности ще имате в живота, заяви по време на празника Оливие Маркет, изпълнителен директор на ЕЙ И ЕС България.

Тази година сте имали много добри резултати в училище и затова под Дървото на ангелите има подаръци за вас, похвали децата изпълнителният директор Експлоатация на ЕЙ И ЕС България Тодор Бележков.

Всяка година служителите на ЕЙ И ЕС даряват лични средства за закупуването на дрехи, обувки, играчки и лакомства за нуждаещите се малчугани. Ако събраната сума не е достатъчна, за да се осигурят подаръци за всички деца, тя се допълва със средства от бюджета на компанията. В последните години обаче тази тенденция намалява, защото служителите осигуряват все по-голяма част от нужната сума. Тази година те събраха 80% от необходимите средства за закупуване на всички подаръци.

 

Инициативата Дърво на ангелите, е свързана с един от основните аспекти на програмата за корпоративна и социална отговорност на ЕЙ И ЕС България – подпомагане на местната общност, с цел подобряване живота на хората и реализиране на трайна промяна в общностите, в които нашият бизнес оперира.

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |