Събития 26 транспортни средства продава НАП Стара Загора

26 транспортни средства продава НАП Стара Загора

Сряда, 07 декември 2016 г., 17:43
Размер на буквите
1НАПОбщо 10 леки атомобила, 9 товарни автомобила, 4 специализирани, 2 автобуса и едно полуремарке могат да бъдат закупени на търг от офиса на НАП в Стара Загора. За публична продан са обявени: леки автомобили модели: Opel Astra, VW transporter, Renault, Peugeot 406, Toyota, Hundai Santa Fe, Citroen Berlingo и UAZ. Всички са в движение и добро техническо състояние. Предлагат се и товарни автомобили с марки: KAMAZ, Mercedes, Skoda, LIAZ, UAZ, ZIL; специализирани автомобили 4 броя: Skoda, ZIL, KAMAZ, автокран Такраф; два автобуса Peugeot Boxer и VW Crafter; полуремарке Fruehauf ED-32. Ценовите предложения за участие в тръжната процедура се изпращат на адреса на офиса: 6008 Стара Загора, ул.Кенали№ 1 или се подават на място в деловодството. Депозитът за участие е в размер на 20 на сто от обявената начална продажна цена и следва да бъде внесен по банков път до крайния срок 13 декември 2016 г. Търгът ще се проведе на 19 декември от 11.30 часа в сградата на НАП Стара Загора на ул.Кенали №1.

Огледи се извършват всеки присъствен ден до 13-ти декември от 10.00 до 15.00 часа, на посочените в обявите адреси и след предварителна уговорка на телефон.

Допълнителна информация за условията и правилата за провеждане на търговете, първоначални продажни цени, банкови сметки за превод на депозита, необходими документи и други са публикувани на сайта на НАП: www.nap.bg в раздел ПРОДАЖБИ, или на: Обява_Търг. По-подробна информация може да бъде получена и от публичния изпълнител водещ търга на телефон посочен в обявата.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |