Събития Business Intelligence (BI) функции на ERP системите

Business Intelligence (BI) функции на ERP системите

Сряда, 07 декември 2016 г., 09:41
Размер на буквите
1 Actim zeronИзвестни са ползите от въвеждането на ERP система за дейността на една фирма. Много пъти са споменавани предимства на Zeron V/4 ERP за дейността на малките, средни и големи компании . По тези теми има много неща, които са писани и ръководителите на фирми вече са чели доста неща за тях. Изключително полезни и все още не толкова познати са BI функциите на ERP системите, конкретните ползи за потребителя, а те са много големи.  Бизнесът ни става все по-сложен, изпълнен с много данни, подробности и информация и за нас става трудно да успеем да разгледаме, да анализираме и да вземем решения, въз основа на тази информация.

Важно е не само да имаме информацията, но и да успеем да се „справим“ с нея.

 Тук идва мястото на BI функционалностите на Zeron V/4. Той ни дава възможност лесно да осмислим, обобщим получената в реално време информация и да вземем бързо правилните решения за бизнеса си.

 

 

 1zeron V

 

Получаване-Осмисляне-Анализ на възможностите-Вземане на решение. Това е логиката на взимане на решения в една компания и когато тази верига работи добре и бързо, то и компанията е по-конкурентноспособна и жизнена на пазара.

Какво е бъдещето на Business Intelligence системите в България?

Системите за получаване, показване и анализ на информацията имат голям потенциал. В момента, в който един мениджър започне да използва модул за бизнес анализи, той няма да може да си представи бизнеса си без него. Визуализацията на данните, възможността с един поглед да обхванеш целия си бизнес и в най-малки детайли – това са изключителни възможности, с които човек свиква лесно.

 

1zeron V 1

 

Какво повече ни предлага Zeron V/4 и защо да изберем неговата BI функционалност?

Zeron V/4 ERP е утвърден на пазара и ние предлагаме на клиентите си този софтуер отдавна, и компанията-разработчик (Елит Софтуер) никога не ни е подвеждала, в аспект на иновативност и удовлетворение на клиентите.

След последните промени в BI модула на Zeron V/4, софтуерът е конкурентен на най-добрите образци в бранша. Покриват се всички BI елементи: BI дашбордове, BI pivot grid справки, KPI (Key Performance Indicators) и всички елементи, които правят от тази система незаменим помощник на мениджърите от всяко ниво, в следене на ключовите елементи от бизнеса – цели, състояние на целите, отговорности и т.н.

Друг важен въпрос, разбира се, е изборът....

Закупуването и внедряването на ERP система е дългосрочна инвестиция и затова изборът на софтуер е от ключово значение. Със сигурност може да се каже, че възможностите на Zeron/V4 са на равнището на най-добрите продукти на международни компании в бранша, но и често ги надминават.

Големият плюс при Zeron е, че BI модулът е интегриран в основната ERP система. При другите той се закупува отделно и трябва да се интегрира с основната система. При нас имате един доставчик и на BI и на ERP, при другите имате - два доставчика с две отделни такси, 2 отделни отдела за поддръжка и т.н.

Радостното за нас е, когато покажем някои от възможностите на софтуера и видим радостта и отличната реакция на нашите клиенти. Това оправдава дългите дни и нощи на работа и усилията, вложени в разработката и продажбата на продукта.

Как да надградим ERP системата си с BI модул/функции. Много ли време и ресурси отнема това?

Това е най-често задаваният въпрос, който чуваме от нашите потребители. Основните BI справки и дашбордове (графични табла) са заложени и работят в Zeron. Чрез системата за къстъмизация вашите специфични дашбордове могат да бъдат добавени само за няколко дни. Значи отговорът е, че процесът е оптимизиран и не отнема много време.

Другият често задаван въпрос е как потребителите могат да изпробват BI функциите на Zeron. Тук нещата са пределно прости – свържете се с нас и ние ще ви предоставим тестов онлайн достъп.

Радваме се, че можем да подкрепим вашите усилия за по-добър и по-успешен бизнес със Zeron V/4, ERP системата, която ще ви помогне в трудните условия на пазара.

Нашите контакти са: тел 042 602-013; 042 602-113; сайт: https://actimbg.com

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |