Събития Среща между посланика на Република Беларус с представители на бизнеса и деловите среди от Старозагорска област-12 декември (понеделник)

Среща между посланика на Република Беларус с представители на бизнеса и деловите среди от Старозагорска област-12 декември (понеделник)

Вторник, 06 декември 2016 г., 11:03
Размер на буквите
1minsk belarusКаним Ви на среща между посланика на Република Беларус, ​ ​​H.Пр.​  Владимир Воронкович​,​  търговския представител на страната г​-н Олег Белов​ и г-н Тодор Трифонов, представител на Белоруската ТПП в България с представители на бизнеса и деловите среди от Старозагорска област, които имат интерес от развитието на икономически отношения с Беларус. Срещата ще се проведе на 12 декември (понеделник), от 14 ч., в залата на Търговско-промишлена палата - Стара Загора. На нея ще бъдат представени експортният и инвестиционният потенциал на Република Беларус и възможностите за установяване и развитие на двустранни търговски и кооперационни отношения между фирми от двете страни. По време на срещата представителите на бизнеса ще имат възможност да контактуват директно с белоруските дипломати, с цел изясняване на въпроси, които представляват интерес за тях. Моля, желаещите да участват в срещата да завят това на имейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , като посочат фирмата, името и длъжността на участника.

 

 

 

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |