Събития Над 2.1 млн. касови бележки за лотарията на НАП в Старозагорско

Над 2.1 млн. касови бележки за лотарията на НАП в Старозагорско

Вторник, 06 декември 2016 г., 09:17
Размер на буквите
1награда НАПСтарозагорци активно участват в лотарията на НАП с касови бележки, сочат данните на местния офис на Приходната агенция.  Досега са регистрирани 6520 активни потребители от област Стара Загора. За периода участниците от региона са регистрирали над 2,1 милиона касови бележки, за направени покупки на стойност над 2,5 милиона лева. До момента най-високата регистрирана сума в лотарията е 10 000 лв., а най-ниската 3 стотинки, сочи статистиката на играта. До тегленето на голямата награда – нов автомобил, в лотарията с касови бележки на НАП и МФ остават пет дни. Касовите си бележки потребителите на сайта www.kasovbon.bg могат да регистрират до 16.59 часа на 9 декември. Името на щастливеца, който ще грабне колата, ще бъде изтеглено на 11 декември в предаването на БНТ Денят започва с Георги Любенов. От началото на инициативата – 16 ноември 2015 г., за участие са регистрирани 50 милиона касови бележки на обща стойност 650 милиона лева. До момента данъчните са раздали 50 смарт телефона и 11 телевизора.
От НАП отчитат, че интересът към Лотарията е постоянен, като за участие в седмичните игри се регистрират по около 1,5 милиона касови бележки, а за месечните – се състезават средно по 4,5 милиона. В последните дни преди тегленето на автомобила, очаквано, интересът рязко се засилва.
В Лотарията може да участва всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и регистрира валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Имената на победителите можете да видите на сайта на лотарията www.kasovbon.bg

От НАП напомнят, че е важно хората да пазят касовите си бележки или техни сканирани, или фотокопия до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.  

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |