Събития Остава един ден за регистрация на Climathon Stara Zagora 2016

Остава един ден за регистрация на Climathon Stara Zagora 2016

Четвъртък, 20 октомври 2016 г., 14:52
Размер на буквите
1 ClimathonОстава само ден до приключване на регистрацията за Climathon Stara Zagora 2016 – предприемаческо събитие с екологична насоченост, което търси иновативни идеи за намаляване на замърсяването на въздуха в градската среда. Участието е напълно безплатно, а крайният срок за кандидатстване е 21 октомври 2016г., на официалния сайт на събитието https://climathon.climate-kic.org/.
Climathon е уникално преживяване провеждащо се едновременно в над 30 държави от цял свят. Жителите на над 120 града от различни точки на планетата се изправят в битка, чрез иновативно мислене  и инициативност да подобрят условията за живот в градовете.  Събитието е своеобразен 24-часов маратон, в който иноватори, студенти, предприемачи, инженери от цяла България ще работят по зададена предварително тема.
България намира своето място на световната карта чрез събитието на 28.10 в Стара Загора – Climathon Stara Zagora. Тази година партньорите от Агенция за регионално икономическо развитие-Стара Загора, Европейски информационен център Europe Direct Stara Zagora и генералните спонсори от „Загорка“ АД, ще имат удоволствието да насочат участниците към теми, свързани със замърсяването в градска среда. В хода на кампанията за набиране на желаещи за участие ще бъдат дефинирани и конкретни подтеми, по които всеки екип ще работи.  Домакините от пивоварната ще посрещнат участниците в нейния „зелен“ склад в Стара Загора. Мястото е специално подбрано, защото това е индустриална сграда, сертифицирана по световно признатия стандарт за оценяване на екологични показатели на сгради – BREEAM.
Събитието е състезание за иновативни бизнес идеи с екологична насоченост, които биха допринесли за намаляване на замърсяването на въздуха в градовете.  Повече информация можете да намерите и във  Facebook събитието: https://www.facebook.com/events/675533039270712/
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |