Събития Информация за Августида 2016

Информация за Августида 2016

Сряда, 21 септември 2016 г., 11:50
Размер на буквите
avgustiada nasledstvo ver2Търговско-промишлена палата - Стара Загора и компания OINORAMA wine consulting & business solutions, с подкрепата на Община Стара Загора, за ​пета поредна година организират уникалния Фестивал на виното и културното наследство АВГУСТИАДА 201​6, който ще се проведе в периода ​14-1​6 октомври 201​6 г. в Регионален исторически музей Стара Загора и на  други места в града. Предишните издания на Фестивала преминаха с нарастващ успех. Неповторимата му атмосфера и увеличаващият се брой изложители и посетители, вкл. задгранични, правят това събитие знаково за Стара Загора и го нареждат сред водещите в календара на винените изложения в България. В АВГУСТИАДА 2016 ще откриете много нови елементи. ​МАКЕДОНИЯ е акцент на тазгодишното винено изложение. Продължава развитието на кулинарния сектор на фестивала. Тазгодишното изложение ще има два винени майсторски класа. Форумът е съпроводен с богата и разнообразна културна програма с участие на Държавна опера Стара Загора и много старозагорски състави…  
За първи път ще се избере ЦАРИЦА НА АВГУСТИАДА като посланик на Фестивала. Изпращаме ви покана към участниците и статут на конкурса, който ще завърши с чудесен спектакъл в Държавна опера Стара Загора. Разчитаме на вас тази информация да стигне до по-широк кръг потенциални участници и естествено ви каним на всички етапи на конкурса.
Подробна информация за фестивала и новите моменти в него можете да видите на сайта му www.avgustiada.com,  с  богата информация и видео материали от предишните издания, а кратката видео визитката на изложението вижте на www.youtube.com/watch?v=0P1VDCcatPY.

 

Приложения:

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |