Събития Провеждане на регионални срещи, във връзка с изпълнение целите на Иновационната стратегия за интелигентна специализация /ИСИС/ 2014-2020 г.

Провеждане на регионални срещи, във връзка с изпълнение целите на Иновационната стратегия за интелигентна специализация /ИСИС/ 2014-2020 г.

Понеделник, 19 септември 2016 г., 13:55
Размер на буквите
1исисМинистерството на икономиката е отговорно за разработването и изпълнението на ИСИС. В качеството ми на Областен управител на област Стара Загора съм ангажиран с организирането на среща между представители на Министерството и заинтересованите страни от областта, на която да бъдат представени насоките за интелигентна специализация, идентифицирани в ИСИС и свързаната с тях научна инфраструктура, съгласно Стратегията за научните изследвания. На предстоящата среща ще бъдат представени и предстоящите конкурсни процедури по Оперативните програми на Министерство на икономиката и Министерство на образованието и науката, които се явяват финансови инструменти за реализация на стратегиите. При провеждането на срещите се очаква да бъде предоставена обрати а връзка относно общинските планове за икономическо развитие и/или интелигентна специализация за да бъдат потърсени възможности за подкрепа, включително от Оперативните програми. Срещата ще се проведе в Конферентната зала на Областна администрация, на 21.09.2016 г., от 10,30 часа. Във връзка с гореизложеното, следва потвърдите Вашето присъствие до 19.09.2016 г., по електронен път на следния електронен адрес: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |