Събития Национален иновационен фонд-Информационен ден на ИА НМСП - 27.09.2016 г.

Национален иновационен фонд-Информационен ден на ИА НМСП - 27.09.2016 г.

Четвъртък, 15 септември 2016 г., 11:41
Размер на буквите
1inovationИзпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИА НМСП), съвместно с Търговско-промишлена палата - Стара Загора организират информационен ден във връзка с официалното стартиране на процедура за прием на проекти по осмата сесия на Националния иновационен фонд (НИФ), администриран от ИА НМСП. Събитието ще се проведе на 27 септември 2016 г. (вторник) в зала 2 на хотел Верея, Стара Загора 11:00 - 12:00 часа и е част от информационната кампания на ИА НМСП за компаниите и научните организации от областите Стара Загора, Хасково и Кърджали, желаещи да кандидатстват. Представянето на фонда ще бъде направено от Мариета Захариева, изпълнителен директор на ИА НМСП, очаква се участие на Даниела Везиева, зам.-министър на икономиката. Целта на НИФ е да се подпомогне реализирането на нови, съвременни иновационни технологии, процеси, продукти, услуги или значително усъвършенстване на съществуващи, като резултатът е да се увеличи обемът на производството, да се подобри качеството на произвежданите стоки/услуги, да се намалят използваните ресурси и да се увеличат инвестициите в ефективни предприятия.

Участието е свободно (без такса), но се изисква предварителна регистрация. Моля, изпратете ни попълнена регистрационна форма до 26.09.2016 г. на адреси Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. и Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

За повече информация - тел. 0882 949722 - Иван Сотев, Регионален представител, 0888 337720 - Красимира Соколова, Зам. Председател на Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

 

Приложения:

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |