Събития Започна Beerфестът в Стара Загора

Започна Beerфестът в Стара Загора

Сряда, 07 септември 2016 г., 16:44
Размер на буквите
бирфестШест дни Стара Загора ще бъде Столица на бирата, с отлично пиво и качествена музика в сърцето на града – парк Пети октомври. В приятна компания и напълно безплатно от снощи жителите и гостите на Beerфестът ще могат да видят на живо едни от най-добрите български банди - Б.Т.Р., Сигнал, Обратен ефект, Васко Кръпката и Подуене блус бенд, както и млади и талантливи музиканти като Bears & Hunters, Jin Monic, Red Hot Chili Peppers Tribute BG, Perfect Strangers, Affection, Royal Aligators, Rock Stage и други. Програмата на феста снощи откри заместник-кметът на Община Стара Загора Йордан Николов. Като организатори сме се постарали тази година да направим бирфестът още по-добър – с повече изпълнители, с ново оформление на сцената и местата за публиката. Пожелавам ви да им се насладите и да прекарате приятно във всяка от оставащите вечери до края на седмицата, пожела той на присъстващите. И тази година намеренията са да бъде поднесено добро настроение на почитателите на бирата от всички точки на България, в съчетание с представяне на отличителните черти на всяка една от марките на Загорка АД. Водещ на програмата е актьорът Димитър Живков, а сцената е разположена над шадравана в парка, който тази година е покрит и предоставя места за сядане пред сцената. Организатори са Община Стара Загора и пивоварна Загорка АД.

Ударен старт на Beerфестът снощи дадоха обичаните от старозагорци музиканти Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, заразявайки феновете на качествената музика с фестивално настроение.

В дните до 11-ти септември жителите и гостите на града тази година ще могат да участват в забавни игри и различни събития с награди, които ще се провеждат всеки ден от 18.00ч. до 22.00 ч. в оформените в парка тематични квартали, обвързани с всяка от основните присъстващи марки от потфолиото на Загорка- Ретрополис, Downtown, Малкият Амстердам, Пивка зона, Специално предградие, Квартал Stolichno и Ghost town – кварталът на Крадеца на ябълки. Всеки ден от 12.00 до 18.00 ч. безплатно ще може да се посещава и Музеят на бирата, след предварително записване. В последния ден на феста ще бъде избран кмет на Столицата на бирата, а това ще бъде човекът отговорил правилно на всички въпроси от тест, свързан с историята на пивоварната.

Повече подробности за програмата и любопитна информация за „Beerфестът“ са публикувани на страницата във Facebook: https://www.facebook.com/thebeerfest

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |