Събития БТПП отличи с почетен диплом Роберто Маскали, директор на Конфиндустрия България и Конфиндустрия Балкани

БТПП отличи с почетен диплом Роберто Маскали, директор на Конфиндустрия България и Конфиндустрия Балкани

Петък, 15 юли 2016 г., 07:12
Размер на буквите
1kof ind

Българската търговско-промишлена палата отличи с почетен диплом Роберто Маскали, директор на Конфиндустрия България и Конфиндустрия Балкани, за активното му сътрудничество с БТПП и за съдействието му за развитие на търговско-икономическите отношения между България и Италия по време на неговия мандат. Дипломата връчи Васил Тодоров, главен секретар на БТПП. Палатата изрази готовността си за съдействие и за бъдещи инициативи с цел подкрепа на бизнеса от България и Италия. Маскали представи новия директор на организацията за България Мила Ненова. По време на събитието Конфиндустрия България, УниКредит Булбанк, Уникредит и Асоломбарда подписаха споразумение за сътрудничество по проекта Bancopass. Палатата си сътрудничи с Конфиндустрия на международно ниво в рамките на Международната организация на труда и Международната организация на работодателите. Конфиндустрия България е сред водещите партньори в Клуба на смесените палати към БТПП. По време на мандата на Роберто Маскали Конфиндустрия бе домакин на 12-та традиционна среща на Клуба на смесените и чуждестранни палати, участвала е като партньор в организирането на редица събития, сред които конференция на тема:

Трансатлантическото партньорство за търговия и инвестиции /ТПТИ/: перспективи пред малкия и средния бизнес, организирана съвместно с БТПП и Американската търговска камара в България.

През 2016г. БТПП, като координатор на Национално представителните работодателски организации, подкрепя инициативата на Конфиндустрия, с активното участие на Маскали, за преразглеждане на Регламент (ЕС) 1924/2006 относно хранителните и здравните претенции.

 

 1IMG 8722

 

 

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |