Събития Опера Стара Загора спечели проект за Web платформа

Опера Стара Загора спечели проект за Web платформа

Понеделник, 11 юли 2016 г., 09:36
Размер на буквите
opera sz1107С проекта WEB OPERA Държавна опера  – Стара Загора спечели финансиране за реализацията му от Национален фонд Култура чрез Програма Публики. Проектът ще се осъществи между 1 юли тази година и 31 май 2017. Целта му е да създаде средства за достигане до нови аудитории чрез иновативни  комуникационни технологии. Проектът е насочен до масовата публика и основно е фокусиран към младежката аудитория, която използва активно новите мобилни. Отпуснатите средства са целеви – за създаването от програмист на приложения на App store и Google play. Ще бъдат разработени две мобилни приложения към сматфони, айфони и таблети за софтуер на Аpple и Android. Очертаващата се тенденция да се използват платформи за мобилни телефони като универсални канали за комуникация. Чрез тях аудиторията се превръща в активен потребител, а в определени случаи и в участник в разпространението на цялото видово и жанрово разнообразие от музикално-сценични изкуства – казва Георги Митев, специалист Маркетинг и реклама в Държавна опера-Стара Загора  и ръководител на проекта. Дейностите по реализирането на проекта включват и разработване на web игра, в която се съчетава познавателният елемент със състезание, оценки и награди на най-добрите участници.
Мобилното приложение ще съдържа и специална платформа за постоянно действаща система на профила, предпочитанията и вкуса на публиката. По този начин екипът на проекта ще изпълняват още по-пълноценно своята мисия за непрекъснат, богат и креативен диалог с публиката. В екипа са Георги Митев, Сийка Лапачка, ПР на Държавна опера-Стара Загора и програмистът Станислав Иванов.

От 43 подадени проекта от цялата страна са одобрени едва 17. За първо участие с проект за нови публики Държавна опера-Стара Загора е класирана безусловно, което е успех .

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |