Събития Европейски пари за насърчаване на информационни технологии

Европейски пари за насърчаване на информационни технологии

Петък, 17 юни 2016 г., 10:47
Размер на буквите
1актим logoСлед дълго чакане и отлагане (предварителните данни излязоха още през ноември 2015) бе пусната и програмата Развитие на управленския капацитет и растеж на МСП. По тази програма са предвидени 30 милиона евро, за бизнес софтуер, като срокът за подаване на документи е 15 август. Какви са общите факти по програмата: Обем – 30 милиона евро, Краен срок – 15 август, Субекти – микро, малки и средни предприятия, Финансиране – до 70% от стойността на проекта,  Минимален и максимален раюмер на проекта– от 50 000 до 391 166 хиляди лева. Още през миналата година Елит Софтуер публикува предварителна информация на сайта си (www.zeron.bg) за проекта, като още тогава очертахме единственият потенциален проблем за компаниите, които биха желали да получат финансиране, а това са кратките срокове. За 30 дни компаниите ще трябва да подготвят (самостоятелно или с консултантите си) документите, като от гледна точка на доставчика на ERP софтуер в този срок те трябва да уточнят необходимите компоненти на ERP системата, да получат оферта за нея и да ги приключат до 15 август. Трудна задача, но не и невъзможна.

Какво можем да направим ние?

Елит Софтуер и представителят за Стара Загора, Актим ООД (http://www.actimbg.com) имат готовност бързо да реагират на всяко едно запитване на клиент, за да оценят бързо необходимите му модули и функционалности, да подготвят необходимата оферта и цена, за да могат специалистите по европроекти на клиента да подготвят всичко в срок.
За повече информация относно европрограмата се обърнете към вашия консултант по европейски програми, но също така и се свържете с нас, за да можем да успеем да подготвим необходимата оценка на вашите нужди и оферта, която е важна част от документите за кандидатстване.

Извън темата за европейските програми

Zeron V/4 е професионална ERP система от висок клас. Тя притежва всички приемущества на тези системи, включително може да се ползва и във вариант надеждна и качествена облачна услуга. Това дава възможност на малките и средни компании да ползват професионален софтуер, без да имат грижата за поддръжка на сървъри, инсталации и други скъпи разходи.
Нашите консултанти ще ви очакват на телефон 042 602013 като ще ни бъде приятно да ви помогнем за да успеете да подобрите информационната среда на компанията си.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |